Ponuku Škola sabráže s ochutnávkou vín s WINE EXPERT môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Škola sabráže – vlastnoručná sabráž a ochutnávka vín s WINE EXPERT

4,8 / 5 WINE EXPERT (kontakt) Bratislava - Záhorská Bystrica (mapa) 16 zákazníkov

Prehľad ponuky

Vysoko oceňujeme profesionálny prístup personálu. Od nášho príchodu sa nám príkladne venoval, …

Miriam
Pod vedením majstra SR v someliérstve a sabráži
Odbornosť a profesionalita na najvyššej úrovni
Podnik s vynikajúcimi hodnoteniami od zákazníkov
Varianty (1)

Termín

Platnosť do 30. 9. 2020.

V cene

  • Prípitok:
    • 0,5 dl biele víno
    • 0,5 dl ružové víno
    • 0,5 dl červené víno
  • Školenie sabráže s proseccom La Tordera (Taliansko), ktoré vám ostáva na dopitie
  • Občerstvenie: „lopárik“ s pochutinami – kus syra a šunka
  • Trvanie: cca 60 min. 
  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte na tel. č. +421 917 888 830. Rezervácie sú možné od utorka do soboty.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie
  • V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 917 888 830.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

16,50 €
16,50 €
Pod vedením majstra SR v someliérstve a sabráži
Odbornosť a profesionalita na najvyššej úrovni
Podnik s vynikajúcimi hodnoteniami od zákazníkov

História sabráže sa tiahne údajne už od čias napoleónskych vojen, kedy na klasické otváranie fliaš nebol čas. Teraz je to práve čas, ktorý si pri tomto neštandardnom otváraní šampanského treba užiť.

Ponorte sa do sveta tých najlepších vín vo WINE EXPERT a naučte sa vína otvárať sabrážovaním!

Sabráž je technika otvárania vín šabľou, kedy sa odsekne hrdlo fľaše aj s korkom. Tento netradičný, slávnostný a zároveň nebezpečný spôsob otvárania „bubliniek“ (sektu, šampanského či prosecca) je vhodný pri rovnako výnimočných udalostiach a oslavách. Pri sabráži treba brať do úvahy teplotu sektu, kvalitu skla a správny uhol seku. Okrem šable sa používajú aj sekery, meče či dokonca golfové palice. Správne vykonaná sabráž nezanechá v sekte žiadne čiastočky skla.

Školou sabráže vás bude sprevádzať niekoľkonásobný majster Slovenska v someliérstve a sabráži Tomáš Vyšvader, profesionálny someliér z WINE EXPERT, ktorý na Slovak Food Festivale prekonal rekord, keď odsabrážoval obrovský 12-litrový sekt Ferrari. Zároveň sabrážou 7 fliaš s rôznym objemom vytvoril nový rekord.

Počas školy sabráže sa dozviete niečo málo z histórie a vzniku tejto metódy otvárania fliaš. Pripravenú budete mať fľašu správne vychladeného šumivého vína, ktorú si po dôkladnom zaškolení a BOZP sami vlastnoručne odsabrážujete.

Súčasťou zážitku bude, samozrejme, aj samotná komentovaná ochutnávka sabrážovaného prosecca La Tordera, ako aj bieleho, červeného a ružového vína na prípitok spolu s pochutinami – syrom a šunkou.

Celý tím vo WINE EXPERT je spojený láskou k vínu a skladá sa z tých najlepších someliérov. WINE EXPERT je dlhodobým partnerom Asociácie someliérov Slovenskej republiky, popredných vinárstiev nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.