
Termín
Platnosť do 31. 10. 2020.
V cene
- 1 × 520 g Bun Bo Nam Bo
(130 g hovädzie mäso, ryžové rezance, čerstvá zelenina, pražená cibuľa, koriander, mungo klíčky, sezam, pražené arašidy, rybacia omáčka) alergény 4, 5, 6, 11
ALEBO - 1 × 520 g Bun Nem
(3 ks, t.j. 200 g smažené jarné závitky – mäso, zelenina, huby, sklenené rezance a vajíčko obalené v ryžovom obale, čerstvá zelenina, koriander, mungo klíčky, pražená cibuľa, pražené arašidy, rybacia omáčka) alergény 1, 3, 4, 5, 6, 11
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Možnosť take away.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Uplatňovanie cez zákaznícku aplikáciu je možné vykonať len priamo pred obsluhou a je potrebné preukázať náhľad zakúpeného voucheru.
V prípade take away sa účtuje poplatok za balné v cene 0,25€
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 10. 2020.
V cene
- 1 × 400 g Restované vegetariánske UDON rezance
(udon rezance, čerstvá zelenina – čínska kapusta, mrkva, brokolica, pražená cibuľa)
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Možnosť take away.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Uplatňovanie cez zákaznícku aplikáciu je možné vykonať len priamo pred obsluhou a je potrebné preukázať náhľad zakúpeného voucheru.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 10. 2020.
V cene
- 1 × 400 g Restované UDON rezance s kuracím ALEBO hovädzím mäsom
(130 g kuracie ALEBO hovädzie mäso, udon rezance, čerstvá zelenina – čínska kapusta, mrkva, brokolica, pražená cibuľa)
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Možnosť take away.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Uplatňovanie cez zákaznícku aplikáciu je možné vykonať len priamo pred obsluhou a je potrebné preukázať náhľad zakúpeného voucheru.
V prípade take away sa účtuje poplatok za balné v cene 0,25€
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 10. 2020.
V cene
- 1 × 400 g Restované UDON rezance s chrumkavou kačicou ALEBO krevetami
(130 g chrumkavá kačica ALEBO krevety, udon rezance, čerstvá zelenina – čínska kapusta, mrkva, brokolica, pražená cibuľa)
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Možnosť take away.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Uplatňovanie cez zákaznícku aplikáciu je možné vykonať len priamo pred obsluhou a je potrebné preukázať náhľad zakúpeného voucheru.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Zmysel pre vyšperkované kombinácie ingrediencií, pestré farby, korenisté vône a lahodná chuť sú dokonalou charakteristikou vietnamskej kuchyne. Rozšírte svoje gastronomické obzory a príďte sa s ňou zoznámiť do novootvoreného bistra PÂTÉ – Asian cuisine v Prešove.
PÂTÉ – Asian cuisine je nové rodinné ázijské bistro v Prešove, ktoré sa orientuje najmä na tradičné vietnamské jedlá. Z lásky a vášne k jedlu a rodnej krajine sa rozhodli priniesť kúsok ázijskej gastronómie priamo do Prešova. Z ponuky bistra si teraz môžete vybrať tieto jedlá:
Bun Bo Nam Bo – názov je odvodený od mena oblasti Nam Bộ, odkiaľ pochádza táto populárna špecialita. Ryžové rezance s restovaným hovädzím mäsom, čerstvou zeleninou a bylinkami tvoria jednoduchú a elegantnú kombináciu spolu so špeciálnou rybou omáčkou. Nenahraditeľnými prvkami tohto jedla sú taktiež vyprážaná cibuľa, pražené arašidy a sójové klíčky, ktorými je celý pokrm posypaný.
Bun Nem – vyprážané jarné závitky patria k najobľúbenejším vietnamským jedlám, ktoré sa rozšírili aj u nás. Vo Vietname predstavujú slávnostný pokrm servírovaný napríklad pri vítaní nového roka zvaného Tét. Mäso, zelenina, huby, sklenené rezance a vajíčko sú zabalené do závitkov zo špeciálneho ryžového papiera, a tie sú následne vyprážané a podávané s rybacou omáčkou, do ktorej si ich môžete namáčať. Prílohu tvoria tenké ryžové rezance, čerstvá zelenina, koriander, mungo klíčky a pražená cibuľa a arašidy.
UDON rezance – sú vyrábané z pšeničnej múky a v ázijskej tradičnej kuchyni sa používajú do polievok, alebo sa zalievajú vývarmi. Pestré variácie použitia ale aj chuti závisia od oblasti, ale aj kultúry regiónov jednotlivých kuchýň. Zaujímavosťou je, že Udon rezance sa v Japonsku podávajú v lete studené a v zime teplé a zálievky vždy odrážajú ročné obdobie. U nás sme napríklad zvyknutí podávať ich väčšinou ako cestoviny s kombináciou všetkých druhov mäsa. Vychutnať si ich preto môžete s kuracím, hovädzím či kačacím mäsom, s krevetami alebo vo vegetariánskej verzii s čerstvou zeleninou.