Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Bun Bo Nam Bo, Bun Nem či restované UDON rezance v 5 variantoch

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku PÂTÉ – Asian cuisine

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky
Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku
Jedlo so sebou

Prehľad ponuky
Jedlo so sebou

Varianty (4)

Zmysel pre vyšperkované kombinácie ingrediencií, pestré farby, korenisté vône a lahodná chuť sú dokonalou charakteristikou vietnamskej kuchyne. Rozšírte svoje gastronomické obzory a príďte sa s ňou zoznámiť do novootvoreného bistra PÂTÉ – Asian cuisine v Prešove.

PÂTÉ – Asian cuisine je nové rodinné ázijské bistro v Prešove, ktoré sa orientuje najmä na tradičné vietnamské jedlá. Z lásky a vášne k jedlu a rodnej krajine sa rozhodli priniesť kúsok ázijskej gastronómie priamo do Prešova. Z ponuky bistra si teraz môžete vybrať tieto jedlá:  

Bun Bo Nam Bo – názov je odvodený od mena oblasti Nam Bộ, odkiaľ pochádza táto populárna špecialita. Ryžové rezance s restovaným hovädzím mäsom, čerstvou zeleninou a bylinkami tvoria jednoduchú a elegantnú kombináciu spolu so špeciálnou rybou omáčkou. Nenahraditeľnými prvkami tohto jedla sú taktiež vyprážaná cibuľa, pražené arašidy a sójové klíčky, ktorými je celý pokrm posypaný.

Bun Nem – vyprážané jarné závitky patria k najobľúbenejším vietnamským jedlám, ktoré sa rozšírili aj u nás. Vo Vietname predstavujú slávnostný pokrm servírovaný napríklad pri vítaní nového roka zvaného Tét. Mäso, zelenina, huby, sklenené rezance a vajíčko sú zabalené do závitkov zo špeciálneho ryžového papiera, a tie sú následne vyprážané a podávané s rybacou omáčkou, do ktorej si ich môžete namáčať. Prílohu tvoria tenké ryžové rezance, čerstvá zelenina, koriander, mungo klíčky a pražená cibuľa a arašidy.

UDON rezance – sú vyrábané z pšeničnej múky a v ázijskej tradičnej kuchyni sa používajú do polievok, alebo sa zalievajú vývarmi. Pestré variácie použitia ale aj chuti závisia od oblasti, ale aj kultúry regiónov jednotlivých kuchýň. Zaujímavosťou je, že Udon rezance sa v Japonsku podávajú v lete studené a v zime teplé a zálievky vždy odrážajú ročné obdobie. U nás sme napríklad zvyknutí podávať ich väčšinou ako cestoviny s kombináciou všetkých druhov mäsa. Vychutnať si ich preto môžete s kuracím, hovädzím či kačacím mäsom, s krevetami alebo vo vegetariánskej verzii s čerstvou zeleninou. 

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore