
























Univerzálny kľúč k výnimočným zážitkom? Vývrtka!
GARANCIA DORUČENIA do VIANOC pri objednávkach realizovaných najneskôr do 15. 12. 2020.

Odomknite si ňou cestu do tajov Malokarpatskej vinohradníckej oblasti. Tekuté poklady z viníc spoločnosti ELESKO si môžete vychutnávať vďaka najnovším technickým a technologickým poznatkom moderného spracovania hrozna. Celá filozofia výroby vína je podriadená kvalite výsledného produktu, ktorý je charakterizovaný vysokou úrovňou senzorickej skladby a s dôrazom na terroir danej lokality.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
V ponuke sú akostné odrodové vína v baleniach po 6 kusov. Vybrať si môžete Chardonnay, Pálavu či Dunaj, alebo zmiešané balenie aj s odrodami Dunaj, Frankovka a Merlot. Prečítajte si o ich charakteristike v denníku vinára.
Chardonnay D.S.C. ročník 2019 Hrozno ovocného klonu Chardonnay (klon 96) bolo zbierané 30. 9. 2019 pri cukornatosti 23°NM v kvalite VÝBER Z HROZNA. Fermentácia prebiehala pri nízkej teplote, a preto sa vo vôni a chuti zachoval intenzívny odrodový buket s tónmi tropického ovocia a citrusov. Pálava „1“ D.S.C. ročník 2019 Hrozno moravského kríženca Tramín červený x Müller Thurgau sa zbieralo 20. 9. 2019 pri cukornatosti 22°NM v kvalite NESKORÝ ZBER. Vo vôni dominuje herbálna stopa kvitnúcej ruže, zrelého tropického ovocia s bielym korením na pozadí. Chuť je svieža s lahodnou stopou pomarančkovej kôry v dochuti. Jemný zvyškový cukor 4,5g/l pridáva na komplexnosti tohto impulzívneho vína. Pálava „2“ D.S.C., polosladké ročník 2019 Hrozno moravského kríženca Tramín červený x Müller Thurgrau bolo zbierané 12. 10. 2019 pri cukornatosti 23,5°NM v kvalite VÝBER Z HROZNA. Výsledkom šetrného reduktívneho spracovania, pri ktorom sme zastavili proces fermentácie pri obsahu zvyškového cukru 26 g/l, je elegantne harmonické polosladké víno s peknou vyváženosťou organických kyselín s výraznou chuťou prezretého tropického ovocia. Dunaj 2 D.S.C. polosladké 2018 Hrozno bolo zbierané 24. 10. 2018 pri cukornatosti 23°NM. Víno bolo vyrobené spojením moderných a tradičných technologických postupov. Kvasenie bolo podchladením zastavené pri zvyškovom cukre 22,5 g/l. V chuti dominujú tóny bobuľového lesného ovocia so stopou horkej čokolády. Frankovka modrá D.S.C. ročník 2017 Hrozno bolo zbierané dňa 28. 10. 2017 pri cukornatosti 22°NM v kvalite NESKORÝ ZBER. Po dlhšej macerácií hrozna na šupkách pri nízkej teplote nasledovala alkoholová a malolaktická fermentácia. Následný pomalý proces mikrooxidácie v sude typu Garbellotto s objemom 5000 litrov po dobu 4 mesiacov dodáva vínu mohutnosť, eleganciu a potenciál pre ďalšie vyzrievanie vo fľaši. Petit Merle Rosé polosuché 2019 Hrozno odrody MERLOT pre toto ružové víno bolo zbierané 9. 10. 2019 pri cukornatosti 22 °NM v kvalite NESKORÝ ZBER. Sýtu ružovú farbu sme dosiahli maceráciou hrozna pri nízkej teplote. Mušt napokon kvasil pri teplote 14°C a kvasenie sme zastavili pri zvyškovom cukre 10 g/l. V chuti a vo vôni dominujú tóny čerstvého lesného ovocia. |
![]() |
![]() |
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
ELESKO Trading a.s.
Vištuk 457
900 85 Vištuk