Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Francúzske teriny, tapenády, confity, rillety a iné pochúťky pre pravých gurmánov

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku delikatesy-online.sk

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku
Pre mužov

Prehľad ponuky
Pre mužov

Francúzi skrátka vedia, ako ulahodiť chuťovým pohárikom. Vychutnajte si aj vy ich gurmánske špeciality, ktorých kvalita a chuť vás dostanú priam do gastromického raja!

GARANCIA DODANIA do VIANOC pri objednávkach realizovaných najneskôr do 19. 12. 2020.

UPOZORNENIE: Pre platnosť objednávky je potrebné zakúpiť min. 5 ks (možnosť výberu zo všetkých variantov akcie)

TERINY

Francúzska terina je mäsový pokrm, ktorý sa pripravuje zo zmesi bravčového, telacieho, hovädzieho mäsa, ale tiež z kačacích či husacích pečienok. Terina má hrubšiu štruktúru než paštéta a je dokonale lahodná.

  • Kančia terina s Bergeracom

Lahodné víno z Bergeracu v kombinácii s kančím mäsom dodáva terine nezabudnuteľný zážitok. Kančia terina nesklame ani na sviatočnom stole a je výborný doplnok k červenému vínu.

  • Králičia terina s horčicou

Chcete zmenu? Tak zvoľte miesto tradičného kuracieho mäsa králičie. Touto jemnou králičou terinou dokonale spestríte rodinný jedálniček.

  • Jelenia terina s brusnicami

Máte radi zverinu? Potom je práve pre vás ideálna jelenia terina! Mäso vysokej kvality si doprajeme veľmi výnimočne, tak vyskúšajte zmenu s touto lahodnou terinou bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Farmárska terina s hríbikmi

Výrazná chuť i vôňa, to je charakteristika pre farmársku terinu s hríbikmi.

  • Kačacia terina so zeleným korením

Táto paštéta kombinujúca chuť kačacieho mäsa so zeleným korením je ľahko pikantná a s červeným vínom sa vhodne doplňuje. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Srnčia terina na brandy

Lahodné srnčie mäsko s kvalitnou brandy poteší každého gurmána.

  • BIO terina z hydinovej pečene s koňakom

Ochrana životného prostredia je nevyhnutná, preto bola zastavená výroba klasickej teriny z hydinovej pečene. Objavte BIO terinu vyrobenú výlučne len podľa predpisov o metóde ekologickej produkcie.

  • Kačacia terina s hríbikmi

Kačacie mäso doplnené o chuť i vôňu hríbikov, navyše bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Kačacia terina s Armagnacom

Armagnac je špeciálny druh koňaku a v kombinácii s kačacím mäsom dodáva terine nezabudnuteľný zážitok. Kačacia terina nesklame ani na sviatočnom stole a je výborný doplnok k červenému vínu.

  • Kačacia terina s figami

Táto paštéta, kombinujúca chuť kačacieho mäsa s figami, je ľahko sladká a s červeným vínom sa vhodne doplňuje. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Jelenia terina

Máte radi zverinu? Potom je práve pre vás ideálna jelenia terina! Mäso vysokej kvality si doprajeme veľmi výnimočne, tak vyskúšajte zmenu s touto lahodnou terinou bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Kančia terina

Ďalšia z rady zverinových terín má výraznú chuť, ktorá lahodí všetkým gurmánom. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Králičia terina

Chcete zmenu? Tak zvoľte miesto tradičného kuracieho mäsa králičie. Touto jemnou králičou terinou dokonale spestríte rodinný jedálniček.

  • Prepeličia terina s hrozienkami

Ochutnajte, čo si pred sto rokmi dopriavala šľachta. Prepelička, hrozienka a biele víno, takúto kombináciu skrátka musíte ochutnať!

  • Farmárska terina

Príjemne vyvážená chuť jednej zo základných terín, ktorá sa hodí na akúkoľvek príležitosť. Bez farbív, konzervantov a emulgátorov.

  • Farmárska terina so zeleným korením

Farmárska terina so zeleným korením ponúka ľahko pikantnú chuť. Určite nič nepokazíte, keď si k nej doprajete pohárik lahodného moku. Takmer zabíjačková chuť s pálivým nádychom zeleného korenia uchváti každého.

  • Farmárska terina s pálivou paprikou Espelette

Táto farmárska terina nesklame svojou výraznou chuťou, zvlášť pri slávnostnom stole s pohárikom niečoho lahodného. Je ideálna pre tých, ktorí preferujú pikantné chute. 

  • Confit z bravčovej pečene s paprikou a olivami

Táto kačacia paštéta je sama o sebe lahôdkou. Vyskúšajte okorenenú obmenu s paprikou a olivami, ktoré dodávajú paštéte prívlastok chute a v kombinácii s dobrým vínom celý pôžitok ešte umocňujú. 

  • Francúzska naložená kuracia pečienka (armaňak)

Naložená kuracia pečienka má jemnú chuť doplnenú výnimočnosťou koňaku. Je dokonalá k vychutnaniu v pohodovej atmosfére, najlepšie s pohárikom dobrého vína.

TAPENÁDY

Tapenáda je francúzsky stredoveký vynález a znamená pasta/ paštéta. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si. Gastronomické možnosti sú takmer nekonečné!

  • Treščia pomazánka

Lahodná treščia špecialita pochádza z Provence, kde každý dom má svoj recept a tajomstvo. 

  • Sardinka s citrónom, confit

Provensálska sardináda s konfitovaným citrónom. Stačí jednoducho natrieť na plátok voňavého chleba potretého vrstvou masla.

  • Francúzska špecialita z tuniaka „Thoinade“ so sušenými paradajkami

Jednoduchý, autentický recept z tuniaka so sušenými paradajkami. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si!

  • Tapenáda z čiernych olív a bazalkou

Bazalka prináša v tomto recepte nádych typickej provensálskej čerstvosti a vynikajúcu rovnováhu medzi olivami a ančovičkami.

  • Pochúťka s kozím syrom a sušenými paradajkami

Kozí syr so sušenými paradajkami je skutočnou pochúťkou pre vaše chuťové poháriky. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu a pochutnať si!

  • Pochúťka z cukiet a s parmezánom

Sladký, jemný recept, v ktorom sa parmezán a sušené paradajky miesia s cuketou. Stačí jednoducho natrieť na chlieb, toast alebo chrumkavú bagetu.

  • Pochúťka zo sušených paradajok

Nadpozemský pôžitok! Chuti sušených rajčín je skrátka veľmi ľahké podľahnúť.

  • Tapenáda zo zelených olív a s bazalkou

Gastronomické možnosti tejto dobroty sú takmer nekonečné – môžete ju pridať do šalátov, cestovín, pizzy alebo ju použiť k zeleninovým pokrmom, rybám, bielemu mäsu alebo na prípravu chuťoviek. 

  • Pochúťka z baklažánu " baklažánový kaviár“

Absolútna explózia chutí. Vyskúšajte aj vy tento pokrm známy po celom Stredomorí a dnes už po celom svete!

Kačacia rilleta

Kačacia rilletta sú nadrobno pokrájané kúsky kačacieho mäsa, ktoré sa pomaly pečú vo vlastnom sadle. Pôvodne sú ochutené iba soľou a korením. Vďaka pomalému pečeniu sa mäsové vlákna ľahko od seba oddelia a tvoria slížiky, tzv. rillettes. Podáva sa ako nátierka na chlieb alebo k aperitívu. 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

Alvide s.r.o.

Kráľovská 34

927 01 Šaľa

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore
Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita