Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kurz pečenia z kysnutého cesta: moravské koláče, osie hniezda, pagáče i pizza rožky

5,0 / 5 Prêt à porter Bratislava  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Prêt à porter

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

vyborna chut

Vladimir
Upečené výrobky si odnášate domov
Pekárka s 30 ročnou praxou
Malé skupiny max. 4 osoby
Varianty (1)

Termín

Platnosť do 30. 6. 2021.

V cene

  • Miesto konania: Reštaurácia Prêt-à-porter Limbová 12, 831 01 Bratislava – Nové Mesto
  • Všetky suroviny v cene
  • Obsah kurzu:
    • teoretická časť - vysvetlenie ako sa správa kysnuté cesto počas výroby koláčov a pečenia, ako pripraviť jednotlivé druhy koláčov, výroba náplní, správny výber surovín…
    • praktická časť - výroba jednotlivých druhov koláčov (moravské koláče, osie hniezda, záviny rôzne príchute, pagáče, pizzové rožky alebo iné pečivo podľa vlastného výberu)
    • hotové výrobky si zákazník odnáša so sebou cca 2,5 kg výrobkov 

Obmedzenie

Kurz je obmedzený počtom osôb: minimálny počet sú 2 osoby, maximálny počet sú 4 osoby.

V prípade nenaplnenia minimálneho počtu osôb bude poskytnutý nový termín, v prípade zrušenia budú vouchery stornované a zákazníkom vrátené peniaze. 

  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, nahláste na kurz vopred na tel. č. +421 905 570 860.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

49,90 €
49,90 €
Ukončené
Upečené výrobky si odnášate domov
Pekárka s 30 ročnou praxou
Malé skupiny max. 4 osoby

Pečenie je umenie! Viete, čo všetko pridať do cesta, aby boli koláče mäkké a vláčne? Príďte to zistiť na jedinečný kurz pečenia, na ktorom vám skúsená pekárka s 30 ročnou praxou prezradí tajomstvo svojich vychýrených maškŕt z kysnutého cesta.

Rozdiel medzi zhliadnutím receptu na youtube a absolvovaním kurzu je hlavne možnosti získať praktické skúsenosti v procese učenia. Na kurze sa naučíte vypracovať kysnuté cesto, pričom jeho správnu konzistenciu budete cítiť hmatom, uvidíte, aký má mať lesk a ako sa správa cesto počas kysnutia. Ako sa hovorí – dostanete to „do rúk“.

  • teoretická časť
    • správny výber surovín, vysvetlenie ako sa správa kysnuté cesto počas výroby a pečenia, oprava/úprava cesta, teória prípravy jednotlivých druhov koláčov a výroby náplní
  • praktická časť
    • príprava cesta a pečenie (moravské koláče, osie hniezda, záviny s rôznymi príchuťami, pagáče, pizzové rožky či iné pečivo podľa vlastného výberu)

Dobre vedieť: V cene kurzu sú zahrnuté aj suroviny, a samozrejme, všetko čo napečiete. U vás doma sa tak môžu všetci tešiť, že z kurzu sa vrátite s cca 2,5 kg slaných a sladkých dobrôt. 

Hore