Nechajte sa očariť neobyčajným jedlom, ktoré si vás získa nielen svojou jednoduchosťou. Rozmaznajte svoje chuťové bunky lahodným tatárskym biftekom v reštaurácii Villa Betula.
Táto delikatesa sa pripravuje z tepelne nespracovanej (surovej), najemno naškrabanej hovädzej sviečkovice. Podáva sa spolu so surovým vaječným žĺtkom, nadrobno nasekanou cibuľou, soľou, mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou, worchesterovou omáčkou, horčičou, no a samozrejme, chrumkavými hriankami.
Dobre vedieť: Jedlo si môžete zobrať so sebou, alebo sa nechajte obslúžiť na vyhrievanej terase.
O vašu spokojnosť a naplnenie bruška sa postará tím čašníkov a pomocných kuchárov s dlhoročnými skúsenosťami, na čele s dvojicou hlavných kuchárov Milanom Maršalkom a Annou Majerčákovou.