Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zamaškrťte si exotické džemy, netradičné karamely i orieškové krémy

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku sugarlife.cz

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Len čo sa tieto dobroty stanú súčasťou vašej špajze, začnete nosiť vo vrecku lyžičku. Mohla by sa vám hodiť, keď náhodou pôjdete okolo.

Pokiaľ patríte k milovníkom exotických chutí, vyskúšajte netradičné džemy Sugarlife. Mango a mučenka spolu s madagarskou vanilkou tvoria kombináciu, ktorej skrátka neodoláte. Alebo by ste radšej ochutnali nepasírovaný malinový džem s kúskami liči a nádychom ruží?

Ak hľadáte sladkosť, ktorú budete maškrtiť po lyžičkách, siahnite po čokoládovom karameli s nádychom kávy, slanom karameli alebo tzv. spálenom karameli. Trstinový nerafinovaný cukor má po rozpustení nádych spálenosti, vďaka čomu má tie správne „grády“.

Arašidy s karamelom a soľou, lieskovoorieškový chrum alebo krém s čokoládou a lieskovými orieškami zase nadchnú milovníkov orieškových krémov, ktorí si potrpia na klasiku, no zároveň sa nebránia novým príchutiam.

TIP: V prípade chladného počasia pri prevoze zásielky odporúčame nechať zahriať výrobky aspoň 4 hodiny pri izbovej teplote teda do 25 °C, aby konzistencia zmäkla a chuť mohla byť lahodnejšia.

Cukrársky experimentátor Vlad Ryasnyy

Počas štúdia odboru gastronómie na hotelovej škole v Braníku si prešiel nemalým množstvom súťaží a rôznymi praxami v známych pražských podnikoch. Vďaka umiestneniam na predných miestach sa dostal do juniorského národného tímu Českej republiky a prezentoval svoju krajinu na svetových gastronomických súťažiach. Zúčastňoval sa cukrárskych kurzov po celej Európe a zbieral skúsenosti. V súčasnosti ich aplikuje podľa do svojich predstáv a vytvára vlastné receptúry.

  • V Českej republike najprv zbieral skúsenosti u italského šéfcukrára Daniela Combi v podniku La Bottega a neskôr v La Cucina.
  • Pracoval ako zástupca šéfa u Ivety Fabešovej v podniku IF Café a zároveň pôsobil ako lektor v cukrárskej akadémii IPPA, kde asistoval cukrárskym majstrom z celého sveta.
  • V súčasnosti je lektorom v cukrárskej akadémii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde zdieľa svoje skúsenosti na cukrárskych kurzoch. 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

GSshop solution s. r. o.

Pražská 1

678 01 Blansko

Česká republika

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore
Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita