Zamaškrťte si exotické džemy, netradičné karamely i orieškové krémy

Prehľad ponuky

Variant:
150 g Spálený karamel
Pozrite sa na ďalších 11 variantov

V cene variantu:

150 g Spálený karamel

  • Trstinový cukor, ktorý nie je rafinovaný, má po rozpustení nádych spálenosti a to má šmrnc!
  • Pre milovníkov sladkostí so silným charakterom
  • Hmotnosť: 150 g
  • Zloženie: Trstinový cukor 39,5%, maslo, smotana na šľahanie 31%, glukóza (tzv. hroznový cukor), soľný kvet (alergén 7 – mliečne výrobky)
  • Alergény vyznačené tučne
  • Skladujte v tme do 25 ° C. Po otvorení spotrebujte do 2 týždňov.
  • Exspirácia: 12. 2. 2021
  • Vyrobené v Českej republike 

Doručenie:

Osobný odber Zásilkovna (1016 pobočiek)
3,95 € (6 prac. dní)

Pošta
5,49 € (6 prac. dní)

Doručuje obchod:

sugarlife.cz
+420 608 765 054

Ešte sme nestihli džemy ochutnať, prišli len včera, neporušené a skoro dodané. Všetko ok.

Anonym
Maliny s liči a ružovou vodou, mango a mučenka…
Cukrár prezentoval ČR na svetových súťažiach
Skúsenosti z IF Café a podniku La Bottega

Vybrať variant

Len čo sa tieto dobroty stanú súčasťou vašej špajze, začnete nosiť vo vrecku lyžičku. Mohla by sa vám hodiť, keď náhodou pôjdete okolo.

Pokiaľ patríte k milovníkom exotických chutí, vyskúšajte netradičné džemy Sugarlife. Mango a mučenka spolu s madagarskou vanilkou tvoria kombináciu, ktorej skrátka neodoláte. Alebo by ste radšej ochutnali nepasírovaný malinový džem s kúskami liči a nádychom ruží?

Ak hľadáte sladkosť, ktorú budete maškrtiť po lyžičkách, siahnite po čokoládovom karameli s nádychom kávy, slanom karameli alebo tzv. spálenom karameli. Trstinový nerafinovaný cukor má po rozpustení nádych spálenosti, vďaka čomu má tie správne „grády“.

Arašidy s karamelom a soľou, lieskovoorieškový chrum alebo krém s čokoládou a lieskovými orieškami zase nadchnú milovníkov orieškových krémov, ktorí si potrpia na klasiku, no zároveň sa nebránia novým príchutiam.

Cukrársky experimentátor Vlad Ryasnyy

Počas štúdia odboru gastronómie na hotelovej škole v Braníku si prešiel nemalým množstvom súťaží a rôznymi praxami v známych pražských podnikoch. Vďaka umiestneniam na predných miestach sa dostal do juniorského národného tímu Českej republiky a prezentoval svoju krajinu na svetových gastronomických súťažiach. Zúčastňoval sa cukrárskych kurzov po celej Európe a zbieral skúsenosti. V súčasnosti ich aplikuje podľa do svojich predstáv a vytvára vlastné receptúry.

  • V Českej republike najprv zbieral skúsenosti u italského šéfcukrára Daniela Combi v podniku La Bottega a neskôr v La Cucina.
  • Pracoval ako zástupca šéfa u Ivety Fabešovej v podniku IF Café a zároveň pôsobil ako lektor v cukrárskej akadémii IPPA, kde asistoval cukrárskym majstrom z celého sveta.
  • V súčasnosti je lektorom v cukrárskej akadémii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde zdieľa svoje skúsenosti na cukrárskych kurzoch. 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

GSshop solution s. r. o.

Pražská 1

678 01 Blansko

Česká republika

4,19 €
od 3,49