Cesty do gurmánskeho raja mávajú rôzne podoby, vône i chute. V Hoteli Agatka sú to 3-chodové menu DE LUXE a 4-chodové LUX menu pre dve osoby. Po ktorej sa vyberiete vy?
Môžete si pochutiť na vynikajúcom MENU DE LUXE ktoré tvorí cuketová krémová polievka so slaninovým čipsom a ako hlavné jedlo si môžete vybrať buď bravčovú panenku plnenú šťavnatými slivkami a obalenú v parma šunke a na slivkovej omáčke alebo filet zo pstruha na cuketovo-paradajkovom soté so zemiačikmi. Svoj gurmánsky zážitok zavŕšite malinovým sorbetom s mätou a čokoládovým prelivom.
Ak sa rozhodnete pre 4-chodové LUX MENU, v rámci predjedla vás čakajú mušle sv. Jakuba s mrkvovým pyré, pečenou špargľou a špenátom alebo hovädzie carpaccio so šalátikom posypaným parmezánom. Hostina pokračuje polievkou v podobe silného slepačieho vývaru. Výber hlavných pokrmov poteší všetkých milovníkov hovädzieho mäsa či rýb. V ponuke je steak zo sviečkovice poliaty vínovou omáčkou so zelerovým pyré, cukrovým hráškom a hlivou ustricovou alebo Halibut ryba preliata bernskou omáčkou s batátovým pyré a julienne zeleninou. Čerešničkou na torte bude francúzska špecialita – lahodné Crème brûlée.
Kulinárske špeciality vychýrenej kuchyne si môžete vychutnať pohodlne v domácom prostredí vďaka službe take away, prípadne môžete využiť donášku priamo domov. Ochotný personál vám ich doručí aj do priľahlých obcí (Chorvátsky Grob, Slovenský Grob, Vajnory, Bernolákovo, Ivanka pri Dunaji). Po uvoľnení opatrení si môžete tieto špeciality dopriať aj v príjemnom prostredí vyhrievanej hotelovej terasy. Prvý boutique hotel na Slovensku nájdete na okraji Bratislavy s výhľadom na Malé Karpaty, v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Šúrsky prales. Krása prírody a prostredia priam lákajú zamilované páry či rodinky s deťmi.
Bezproblémové parkovanie na nádvorí hotela, kulinárske špeciality hotelovej reštaurácie či oddych pri jazde na koni robia z tohto hotela ideálne miesto na pravý oddych a romantiku.