Baristické kurzy: Naučte sa pripraviť dokonalé espresso!

160,00 € od 110,00 Vybrať variant
KÁVOHOLIK s. r. o. (kontakt) Bratislava (mapa)

Prehľad ponuky

Kurz od skutočných profesionálov
Na výber tri kurzy
Kurzy prebiehajú v slovenskej pražiarni Kavoholik
Varianty (3)

Termín

Platnosť 10. 1. – 30. 6. 2022.

V cene

ZÁKLADY BARISTIKY – základný kurz pre 1 osobu:

  • Espresso ako nápoj – vlastnosti, crema, aróma, chuť, dochuť. Ako ochutnávať
    espresso – degustácia espressa riadená baristom
  • Technika prípravy na profesionálnom pákovom kávovare- Postup prípravy po
    jednotlivých krokoch s vysvetlením príčin, osvojenie zručností pri príprave, individuálna príprava pod dohľadom baristu
  • Nastavenie mletia na profesionálnom mlynčeku s vysvetlením pracovného postupu a praktickým odskúšaním – Určenie a odhaľovanie nedostatkov nápoja
  • Ukážka praženia s ochutnávkou
  • Čistenie, čistota
  • Rezervácia: Je potrebná rezervácia vopred na tel. čísle: +421 919 123 123 alebo na info@kavoholik.sk.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms. 
  • V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to minimálne 48 hod. na tel. čísle: +421 919 123 123 alebo na info@kavoholik.sk.

Neobsahuje alergény.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

160,00 €110,00 €
160,00 €110,00 €

Termín

Platnosť 10. 1. – 30. 6. 2022.

V cene

BARISTA ESPRESSO – kurz na prípravu espressa pre 1 osobu:

  • Pracovný postup prípravy espressa – technika kávovaru, technika mlynčeka
  • Espresso- jeho vlastnosti, crema, aróma, chuť, dochuť
  • Extrakčné pomery surovín a ich vplyv na výsledné espresso – receptúra espressa
  • Voda a jej vplyv na chuť nápoja
  • Čistenie a údržba
  • Rezervácia: Je potrebná rezervácia vopred na tel. čísle: +421 919 123 123 alebo na info@kavoholik.sk.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms. 
  • V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to minimálne 48 hod. na tel. čísle: +421 919 123 123 alebo na info@kavoholik.sk.

Neobsahuje alergény.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

180,00 €125,00 €
180,00 €125,00 €
Tento variant je skvelý ako darček
Tento variant je skvelý ako darček
BARISTA – kurz pre 1 osobu
Platnosť 10. 1. – 30. 6. 2022.

Termín

Platnosť 10. 1. – 30. 6. 2022.

V cene

BARISTA – kurz pre 1 osobu:

  • Pracovný postup prípravy espressa – technika kávovaru, technika mlynčeka
  • Extrakčné pomery surovín a ich vplyv na výsledný nápoj – receptúra espressa
  • Spenenie mlieka - technika, vlastnosti bielkovín, textúra produktu
  • Základy techniky kreslenia - základné vzory
  • Čistenie a údržba
  • Rezervácia: Je potrebná rezervácia vopred na tel. čísle: +421 919 123 123 alebo na info@kavoholik.sk.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms. 
  • V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to minimálne 48 hod. na tel. čísle: +421 919 123 123 alebo na info@kavoholik.sk.

Neobsahuje alergény.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

200,00 €139,00 €
200,00 €139,00 €
Kurz od skutočných profesionálov
Na výber tri kurzy
Kurzy prebiehajú v slovenskej pražiarni Kavoholik

Už žiaden turek do skla, žiadna narýchlo zaliata neska. Naučte sa, ako pripravujú kávu profi baristi!

Máte doma nadšeného kávoholika? Premýšľate nad ideálnym darčekom? Čo tak spojiť príjemné s užitočným a podarovať mu baristický kurz, na ktorom nielenže ochutná skvelé kávy zo slovenskej pražiarne ale naviac sa tento opojný nápoj naučí aj pripravovať na profesionálnej úrovni?

Nalejme si čistej kávy, človek by mal sem-tam obdarovať aj samého seba. A neexistuje lepší darček ako ten, ktorý vás nielenže poteší, ale aj rozšíri vaše obzory.

Na výber máte jeden z troch kurzov, na ktorých preniknete do tajov prípravy voňavého, čerstvého espressa. Na prvom kurze sa naučíte „základy baristiky“, na druhom zistíte, ako si pripraviť espresso presne podľa svojej chuti a v treťom kurze „barista“ sa naučíte ďalšie užitočné vychytávky, napríklad ako speniť mlieko a základy kreslenia na penu.

Kurzy prebiehajú v pondelok až piatok a trvajú 7 hodín. Počas výučby sa nielenže naučíte robiť dokonalé espresso, ale naviac aj ochutnáte špičkové kávy z dielne slovenskej pražiarne Kávoholik. Nemusíte si so sebou nosiť nič, všetko potrebné dostanete na kurz. Jediné, čo by si nemali zabudnúť doma je nadšenie a vášeň pre kávu.

Kurz – Základy baristiky

Kurz – Barista espresso

Kurz – BARISTA

Kávoholik

Slovenská firma Kávoholik sa nezaoberá iba pražením a predajom kávy. Snaží sa tiež zvýšiť slovenskú „kávovú gramotnosť“. Firma aktívne zvyšuje povedomie a zručnosti vo výbere, príprave a podávaní kávy, ale aj vo výbere kávovaru a jeho servise. Lebo praví kávoholici budú pribúdať len vtedy, keď im ich káva bude skutočne chutiť a jej pitie bude zážitkom.

160,00 €
od 110,00
Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.