Ponuku Škola sabráže s ochutnávkou vín s WINE EXPERT môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Škola sabráže – otváranie vín šabľou a ochutnávka vín s WINE EXPERT

18,90 Kúpiť
VINOTEKA WINE EXPERT (kontakt) Bratislava - Záhorská Bystrica (mapa)

Prehľad ponuky

Pod vedením majstra SR v someliérstve a sabráži
Odbornosť a profesionalita na najvyššej úrovni
Hodnotenie 4,8 z 5 (481hodnotení)
Varianty (1)
Tento variant je skvelý ako darček
Tento variant je skvelý ako darček
Škola sabráže s ochutnávkou vín so someliérom + darček
Platnosť do 31. 5. 2022.

Termín

Platnosť do 31. 5. 2022.

V cene

  • Prípitok:
    • 1 × 0,5 dl biele víno
    • 1 × 0,5 dl ružové víno
    • 1× 0,5 dl červené víno
  • Školenie sabráže s proseccom La Tordera (Taliansko), ktoré vám ostáva na dopitie
  • Občerstvenie: „lopárik“ s pochutinami – kus syra a šunka
  • Trvanie: cca 60 min.
  • Darček: fľaša vína 0,187 l 
  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte na tel. č. +421 917 888 830. Rezervácie sú možné od utorka do soboty.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms. 
  • V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 917 888 830.

Obsahuje nasledujúce alergény:

7 12

Zobraziť zoznam alergénov

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

18,90 €
18,90 €
Pod vedením majstra SR v someliérstve a sabráži
Odbornosť a profesionalita na najvyššej úrovni
Hodnotenie 4,8 z 5 (481hodnotení)

História sabráže sa tiahne údajne už od čias napoleónskych vojen, kedy na klasické otváranie fliaš nebol čas. Teraz je to práve čas, ktorý si pri tomto neštandardnom otváraní šampanského treba užiť.

Nazrite sa do sveta tých najlepších vín vo WINE EXPERT a naučte sa otvárať ich pomocou skutočnej šable, alebo tento zážitok doprajte niekomu ako vianočný darček!

Sabráž je technika otvárania vín šabľou, pri ktorom sa odsekne hrdlo fľaše aj s korkom. Tento netradičný, slávnostný a zároveň nebezpečný spôsob otvárania „bubliniek“ (sektu, šampanského či prosecca) je vhodný pri rovnako výnimočných udalostiach a oslavách. Pri sabráži treba brať do úvahy teplotu sektu, kvalitu skla a správny uhol seku. Okrem šable sa používajú aj sekery, meče či dokonca golfové palice. Správne vykonaná sabráž nezanechá v sekte žiadne čiastočky skla.

Školou sabráže vás bude sprevádzať niekoľkonásobný majster Slovenska v someliérstve a sabráži Tomáš Vyšvader, profesionálny someliér z WINE EXPERT, ktorý na Slovak Food Festivale prekonal rekord, keď odsabrážoval obrovský 12-litrový sekt Ferrari. Zároveň sabrážou 7 fliaš s rôznym objemom vytvoril nový rekord.

Na školení sa dozviete niečo málo o histórii a vzniku tejto metódy otvárania fliaš. Pripravenú budete mať fľašu správne vychladeného šumivého vína, ktorú si po dôkladnom zaškolení a BOZP sami vlastnoručne odsabrážujete.

Súčasťou zážitku bude, samozrejme, aj samotná komentovaná ochutnávka sabrážovaného prosecca La Tordera, ako aj bieleho, červeného a ružového vína na prípitok spolu s pochutinami – syrom a šunkou.

Celý tím vo WINE EXPERT je spojený láskou k vínu a skladá sa z tých najlepších someliérov. WINE EXPERT je dlhodobým partnerom Asociácie someliérov Slovenskej republiky, popredných vinárstiev nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. O spokojnosti zákazníkov svedčia aj hodnotenia.

Pozrite si hodnotenia zákazníkov (TU kliknite)

18,90
Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.