











Keď sa tieto dobroty stanú súčasťou vašej špajze, začnite nosiť vo vrecku lyžičku. Mohla by sa vám hodiť, keď pôjdete náhodou okolo.
Je dokázané, že počet „náhodných“ ciest okolo špajze sa s vidinou týchto dobrôt zázračne zvyšuje. Kto by odolal, však? Zásobte sa exotickými džemami, nevšednými karamelmi, orieškovými a čokoládovými nátierkami a ďalšími špecialitami, pri ktorých popise sa každému gurmánovi nadšením rozžiaria oči.
V ponuke sú darčekovo zabalené sety po štyroch pohároch – ideálny darček pre všetkých milovníkov sladkých dobrôt a experimentátorov. Pochutnajú si na nich len tak na lyžičke, ale využijú ich aj v kuchyni napríklad na palacinkách a lievancoch, na koláčoch, v kašiach a pohároch či na pečive.
Cukrársky experimentátor Vlad Ryasnyy
Počas štúdia odboru gastronómie na hotelovej škole v pražskom Braníku si prešiel nemalým množstvom súťaží a rôznymi praxami v známych pražských podnikoch. Vďaka umiestneniu na popredných miestach sa dostal do Juniorského národného tímu Českej republiky a reprezentoval ČR na svetových súťažiach v gastronómii. Zúčastnil sa cukrárskych kurzov v Európe a zbieral skúsenosti. Teraz ich aplikuje podľa svojej predstavy a vytvára svoje vlastné receptúry.
- V Českej republike najskôr zbieral skúsenosti u talianskeho šéfcukrára Daniele Combi v podniku La Bottega a naďalej La Cucina.
- Pracoval ako zástupca šéfa Ivety Fabešovej v podniku IF Café a pôsobil zároveň ako cukrársky lektor v cukrárskej akadémii IPPA, kde okrem iného asistoval cukrárskym majstrom z celého sveta.
- Teraz je lektorom v cukrárskej akadémii HF Pastry Academy Heleny Fleglovej, kde odovzdáva svoje skúsenosti na cukrárskych kurzoch.
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
GSshop solution s. r. o.
Pražská 1
678 01 Blansko
Česká republika