V živote niekedy nastanú chvíle, keď si musíte vyhrnúť rukávy a zašpiniť si ruky. Napríklad pri degustovaní do chrumkava upečených rebierok či kolena vo vyhľadávanej reštaurácii Pruk.
Rozkaz znel jasne: Z tejto reštaurácie neodíde nikto hladný! Postarajú sa o to hneď dve mäsové špeciality, ktoré opantajú každého správneho labužníka. Vybrať si môžete buď údené rebierka pečené v marináde z jačmenného sladu, alebo marinované do chrumkava upečené bravčové koleno. Ktorá z týchto pochúťok sa stane vaším šampiónom?
Mäsové dobroty nebudú na vašom lopáriku osamotené. Tešiť sa môžete aj na domáce pečivo či chlebík, sterilizovanú zeleninu, horčicu, chren alebo cesnakovú omáčku – závisí od variantu, ktorý vyberiete pre seba a svojich spolubojovníkov.
Vedeli ste? Reštaurácia dostala svoje meno podľa obce, v ktorej sa nachádza. Dedina Most pri Bratislave sa totiž kedysi nazývala Pruk.
Pruk – tradícia s najnovšími gastronomickými trendami
Pruk si skutočne dáva záležať na kvalite jedla, polotovary tu dostali nekompromisný ban. Reštaurácia si sama vyrába marinády, omáčky aj pečivo, dokonca si sami údia mäso ma voňavom čerešňovom dreve. Údené dobroty si môžete na prevádzke aj zakúpiť a zobrať domov.
Podnik je rozdelený na dve časti. Na barovú, kde si môžete zahrať biliard a šípky, a na reštauračnú časť. Počas leta si môžete posedieť aj na rozsiahlej terase. K dobrému jedlo patrí aj dobré pivko. V Pruku čapujú Staroprameň a Pilsner, pripiť si môžete aj lahodným vínom či osviežujúcimi limonádami. Nezabudnite ochutnať kávu, ktorú si majitelia reštaurácie sami namiešali a dodáva a praží im ju rodinná firma.
Reštaurácia Pruk je výnimočné miesto na príjemný večer s kamarátmi, ale aj na usporiadanie rôznych osláv či firemných akcií.