Máte radi dobré jedlo a svojich kamarátov? Tak im rýchlo zavolajte, pretože túto horu mäsa sami nezdoláte! A navyše – v dobrej spoločnosti chutí každé jedlo ešte o kúsok lepšie.
Tatársky biftek je unikátna delikatesa, ktorú buď milujete alebo radšej nikdy neochutnáte. Dať mu šancu však určite stojí za to! Tento tepelne neupravený pokrm sa pripravuje z najemno posekanej hovädzej sviečkovice, dodávanej výhradne od slovenských dodávateľov. Podáva sa s vaječným žĺtkom a prílohami, ktoré si podľa vlastnej chuti kombinujete a miešate. K tataráku neodmysliteľne patria aj chrumkavé hrianky, buď suché alebo na oleji.
Ak si trúfate na väčšiu mäsovú nálož, môžete si spolu vychutnať pečené bravčové koleno s chrenom a horčicou.
A ak by vám nestačilo ani to, tak sa hecnite, vyberte si tretí variant a pustite sa do 3 kilogramovej výzvy!
Na denku podávané grilované kuracie krídla a hranolčeky budú milým spestrením poriadnej nálože bravčových špecialít – rebrá, koleno a klobása preveria, či ste všetci naozaj poriadne hladní! Tradične nebude chýbať ani horčica, chren a baranie rohy, bez ktorých sa takéto hody skrátka nezaobídu.
Reštaurácia Kepasa sa nachádza v Prešove, v časti Staré Mesto. Jej útulné vonkajšie i vnútorné priestory poskytujú príjemnú atmosféru na posedenie pri dobrom jedle a nápojoch. Pred reštauráciou sa nachádza mestské parkovisko s kapacitou až 30 áut.