Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Pre gurmánov: exotické džemy, karamel alebo orieškové krémy

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku sugarlife.cz

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Dobrá rada nad zlato: Tieto dobroty nedávajte z ruky. Miznú závratnou rýchlosťou!

Pokiaľ patríte medzi milovníkov nevšedných chutí, vyskúšajte netradičné džemy, karamel a orieškové krémy od Sugarlife. Dať si môžete napríklad džem s mangom a mučenkou alebo s malinami, liči a nádychom ruže. Karamel vyberajte slaný, vanilkový, ale aj malinový alebo banánový a krémy sú v ponuke napríklad kokosové, lieskovoorieškové alebo pistáciové s granolou. Jednoducho jedno pokušenie vedľa druhého!

Inšpirujte sa aj ďalšími ponukami! Na jedno poštovné si teraz môžete objednať viacero produktov od predajcu Veľkoobchod Pohoda.

Tieto delikatesy môžete jesť len tak po lyžičkách, ale skvelé sú aj na palacinkách a lievancoch či v kašiach. Fantázii sa jednoducho medze nekladú. Zaručujeme, že sa dlho u vás neohrejú, tak si radšej urobte poriadnu zásobu.

Cukrársky experimentátor Vlad Ryasnyy

Počas štúdia odboru gastronómie na hotelovej škole v pražskom Braníku si prešiel nemalým množstvom súťaží a rôznymi praxami v známych pražských podnikoch. Vďaka umiestneniu na popredných miestach sa dostal do Juniorského národného tímu Českej republiky a reprezentoval ČR na svetových súťažiach v gastronómii. Zúčastnil sa cukrárskych kurzov v Európe a zbieral skúsenosti. Teraz ich aplikuje podľa svojej predstavy a vytvára svoje vlastné receptúry.

  • V Českej republike najskôr zbieral skúsenosti u talianskeho šéfcukrára Daniele Combi v podniku La Bottega a naďalej La Cucina.
  • Pracoval ako zástupca šéfa Ivety Fabešovej v podniku IF Café a pôsobil zároveň ako cukrársky lektor v cukrárskej akadémii IPPA, kde okrem iného asistoval cukrárskym majstrom z celého sveta.
  • Teraz je lektorom v cukrárskej akadémii HF Pastry Academy Heleny Fleglovej, kde odovzdáva svoje skúsenosti na cukrárskych kurzoch. 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

GSshop solution s. r. o.

Pražská 1

678 01 Blansko

Česká republika

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore
Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita