
























Dobrá rada nad zlato: Tieto dobroty nedávajte z ruky. Miznú závratnou rýchlosťou!
Pokiaľ patríte medzi milovníkov nevšedných chutí, vyskúšajte netradičné džemy, karamel a orieškové krémy od Sugarlife. Dať si môžete napríklad džem s mangom a mučenkou alebo s malinami, liči a nádychom ruže. Karamel vyberajte slaný, vanilkový, ale aj malinový alebo banánový a krémy sú v ponuke napríklad kokosové, lieskovoorieškové alebo pistáciové s granolou. Jednoducho jedno pokušenie vedľa druhého!
Tieto delikatesy môžete jesť len tak po lyžičkách, ale skvelé sú aj na palacinkách a lievancoch či v kašiach. Fantázii sa jednoducho medze nekladú. Zaručujeme, že sa dlho u vás neohrejú, tak si radšej urobte poriadnu zásobu.
Cukrársky experimentátor Vlad Ryasnyy
Počas štúdia odboru gastronómie na hotelovej škole v pražskom Braníku si prešiel nemalým množstvom súťaží a rôznymi praxami v známych pražských podnikoch. Vďaka umiestneniu na popredných miestach sa dostal do Juniorského národného tímu Českej republiky a reprezentoval ČR na svetových súťažiach v gastronómii. Zúčastnil sa cukrárskych kurzov v Európe a zbieral skúsenosti. Teraz ich aplikuje podľa svojej predstavy a vytvára svoje vlastné receptúry.
- V Českej republike najskôr zbieral skúsenosti u talianskeho šéfcukrára Daniele Combi v podniku La Bottega a naďalej La Cucina.
- Pracoval ako zástupca šéfa Ivety Fabešovej v podniku IF Café a pôsobil zároveň ako cukrársky lektor v cukrárskej akadémii IPPA, kde okrem iného asistoval cukrárskym majstrom z celého sveta.
- Teraz je lektorom v cukrárskej akadémii HF Pastry Academy Heleny Fleglovej, kde odovzdáva svoje skúsenosti na cukrárskych kurzoch.
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
GSshop solution s. r. o.
Pražská 1
678 01 Blansko
Česká republika