Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred e‑mailom na restaurant@grillandwine sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 918 180 003.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred e‑mailom na restaurant@grillandwine sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 918 180 003.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred e‑mailom na restaurant@grillandwine sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 918 180 003.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Niekoľkokrát ocenená ak najlepšia reštaurácia roka
Reštaurácia vedená šéfkuchárom Tomášom Siposom
Legendárna reštaurácia v hoteli Matyšák je späť a predstavuje celkom nový koncept. Ochutnajte mäsové špeciality z unikátneho grilu na otvorenom ohni, ktoré sa dokonalo snúbia s oceňovaným slovenským vínom.
Keď vám dôjdu slová, prejavte svoju lásku varením. A ak neviete variť, vezmite toho, na kom vám záleží do výnimočnej reštaurácie. Grill & Wine restaurant je novým konceptom v portfóliu oceneniami ovenčených reštaurácií vinára Petra Matyšáka. Nachádza sa pod známych hotelom Matyšák na Pražskej a vyniká svojim unikátnym grilom. Na živom ohni vám tu kuchári pripravia lahodné pokrmy z tých najkvalitnejších lokálnych surovín.
V ponuke nájdete otvorené vouchery v hodnote 30€, 50€ a 70€, ktoré môžete použiť na akékoľvek pochúťky z nápojového či jedálneho lístka. K tomu získate podľa variantu aj pohár či fľašu lahodného vína Matyšák.
30€ kupón zahŕňa 2 poháre lahodného vína Momento by Matyšák
50€ kupón zahŕňa fľašu Portito Matyšák
70€ kupón zahŕňa fľašu vína z línie Matyšák Prestige
Grill & Wine restaurant
Priestor zážitkovej reštaurácie Grill & Wine dýcha dávnou históriou. Priamo vedľa vás sa bude skrývať skutočný unikát – jedna z najväčších vínnych pivníc v strednej Európe pochádzajúca z roku 1904. V pivnici dozrievajú skutočné archívne klenoty, dokopy je tu uskladnených viac než 30 000 fliaš.
Kuchyňu má pod palcom uznávaný slovenský šéfkuchár Tomáš Sipos. Reštaurácia dôkladne vyberá suroviny s cieľom podávať len to najkvalitnejšie na váš stôl. Kupujú len celé prasatá, jahňatá, teľatá a jalovice s bio certifikátom, ktoré spracovávajú priamo v reštaurácii. O vaše pohodlie sa postará špičkový a priateľský personál. Pravidelné hudobné vystúpenia znásobujú a dopĺňajú zážitok všetkých zmyslov tak, že sa každá vaša návšteva stane unikátnym zážitkom.
Hotelová reštaurácia Matyšák získala množstvo ocenení za najlepšiu hotelovú reštauráciu na Slovensku a stala sa doslova pútnickým miestom slovenských a zahraničných gurmánov. Navštívili ju aj nemeckí milionári Geissenovci.