Užite si dobré jedlo naPLNO! U Plnofúza si pochutnáte na mäsových dobrotách, po ktorých budete spokojne odfukovať. Ku každému variantu sa naviac podáva aj fajnovo vychladené pivo či kofola. Znie vám to ako návod na pohodový večer s kamošmi? Máte pravdu!
Plnofúz burger v sebe ukrýva poctivú hovädzinu, čerstvú zeleninu a čedar. Žemľa, ktorá to celé drží pokope je čerstvá a domáca. Tatarák je kapitola sama o sebe – pri jeho výrobe je použité hovädzie mäso z EKO farmy Bešeňová. Ak viac obľubujete hydinu, stavte na chrumkavé BBQ krídla. Mäso pochádza z farmy Topoľnica, hranolčeky sú domáce, vyrobené z BIO zemiakov. Ku krídlam sa podáva aj kukurica z grilu s lávovými kameňmi.
Plnofúz
Sezónnosť, lokálnosť, čerstvosť, estetika – tieto štyri piliere v sebe spája kuchyňa reštaurácie Plnofúz. Cieľom Plnofúza je spájať slovenské tradičné pivárenské jedlá so svetovou kuchyňou, všetko preto, aby vám čo najlepšie chutilo. Pre personál Plnofúza nie je problém pretvoriť jedlá z menu na verziu pre ľudí s intoleranciami, či iným životným štýlom. V podniku je vítaní každý, kto chce odchádzať s gastro-zážitkom, na ktorý len tak ľahko nezabudne.