Pôvodná už ukončená ponuka

Kurz varenia: Naučte sa pripravovať polievky aj hlavné jedlá

Atelier caffe & restaurant Košice - Vyšné Opátske (mapa) cca 475 km / 4 h 45 min
Počítané autom z lokality Bratislava.

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Atelier caffe & restaurant

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky
Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (2)

4 × 90 min. Kurz varenia POLIEVOK

  • Obsah kurzu:
    • 1. deň – Základné polievky: slepačí vývar, paradajková
    • 2. deň – Zeleninové polievky: cesnaková, brokolicový krém
    • 3. deň – Mäsové polievky: boršč, gulášová
    • 4. deň – Rybacie polievky: halászlé, krabia polievka
  • Podávanie nápojov a kávy v cene
  • Termín konania: Kurz sa koná v mesiaci január v utorky a štvrtky od 18:00 do 19:45 (15 minút je určených na pauzu medzi jednotlivými jedlami), respektíve vo februári podľa dohody s poskytovateľom služby na základe vopred vytvorenej rezervácie
  • Miesto konania: Krivá 25, 040 01, Košice 

Obmedzenie

  • Minimálny počet účastníkov kurzu sú 4 osoby, maximálna kapacita na jeden termín je 8 osôb.
  • Voucher je určený pre 1 osobu. 
  • Rezervácia:Po zakúpení voucheru je potrebné kontaktovať poskytovateľa službyna tel. č: +421 908 027 235.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms. 
  • Voucher je možné v rámci 14dennej zákonnej lehote od zakúpenia stornovať. Pri zrušení rezervácie či zmene v pracovné dni najneskôr 24 hodín pred dohodnutým termínom voucher zostáva v plnej platnosti. Pri zrušení rezervácie či zmene v kratšej lehote voucher prepadá v plnej výške, takýto voucher nie je možné refundovať. Zmena je možná iba raz alebo po dohode s poskytovateľom služby. 

Alergény vám na vyžiadanie oznámi obsluha.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

129,00 €
129,00 €
159,00 €
159,00 €
Nápoje a káva v cene
Po dovarení môžete jedlo aj skonzumovať
Inšpiratívne prostredie Atelier Caffe & Restaurant

Patríte k tým, ktorým prihoria aj párky? Nevešajte hlavu a poďte sa naučiť, ako krok po kroku uvariť chutné mäsité jedlá aj lahodné polievky!

Pozvihnite svoje kuchárske umenie a urobte dojem na svojich blízkych! Na kurzoch varenie v Atelier caffe & restaurant sa naučíte bez stresu pripravovať chutné polievky aj hlavné jedlá. Kurzy sú vhodné pre začiatočníkov, ale aj pokročilých, ktorí si chcú rozšíriť svoje zručnosti. Kurzom vás bude sprevádzať samotná majiteľka prevádzky, ktorá má 20 ročné skúsenosti s varením a učením učňov zo škôl. Kurz varenia môže byť aj zábavným teambuildingom, stmeľujúcou rodinnou akciou alebo milým vianočným darčekom.

Pri varení sa budú podávať nápoje a káva, ktoré budete mať v cene voucheru. Po tom, ako si svoje jedlo dovaríte, ho môžete aj skonzumovať. V ponuke sú dva druhy kurzov.

Kurz varenia POLIEVOK

Tento kurz sa koná v mesiaci január v utorky a štvrtky od 18:00 do 19:45, respektíve vo februári podľa dohody s poskytovateľom služby na základe vopred vytvorenej rezervácie.

Obsah kurzu:

  • 1. deň – Základné polievky: slepačí vývar, paradajková
  • 2. deň – Zeleninové polievky: cesnaková, brokolicový krém
  • 3. deň – Mäsové polievky: boršč, gulášová
  • 4. deň – Rybacie polievky: halászlé, krabia polievka

Kurz varenia HLAVNÝCH JEDÁL

Kurz sa koná v mesiaci január v utorky a štvrtky od 18:00 do 19:45, respektíve vo februári podľa dohody s poskytovateľom služby na základe vopred vytvorenej rezervácie.

Obsah kurzu:

  • 1. deň – základy prípravy kuracieho mäsa
  • 2. deň – príprava morčacieho mäsa: Gordon blue, kačacie mäso (pečené kačacie stehná a prsia)
  • 3. deň – základná príprava bravčového mäsa: prírodné mäso na omáčkach (šampiňónová, nivová)
  • 4. deň – príprava zložitejších jedál z bravčového mäsa (segedín, ražniči)

Atelier Caffe & Restaurant

Kurz prebehne v inšpiratívnom prostredí Atelier Caffe & Restaurant. Atmosféra pozitívnych vibrácií sa tu snúbi v symbióze dobrej hudby a výtvarného umenia navôkol. V prevádzke sa taktiež pravidelne konajú koncerty a vystúpenia kapiel či diskotéky. 

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore