Pôvodná už ukončená ponuka

Kurz varenia: Naučte sa pripravovať polievky aj hlavné jedlá

Atelier caffe & restaurant Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Atelier caffe & restaurant

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Chutné jedlo a dobré pivo za dobrú cenu.

Peter
Nápoje a káva v cene
Po dovarení môžete jedlo aj skonzumovať
Inšpiratívne prostredie Atelier Caffe & Restaurant
Varianty (2)
Nápoje a káva v cene
Po dovarení môžete jedlo aj skonzumovať
Inšpiratívne prostredie Atelier Caffe & Restaurant

Patríte k tým, ktorým prihoria aj párky? Nevešajte hlavu a poďte sa naučiť, ako krok po kroku uvariť chutné mäsité jedlá aj lahodné polievky!

Pozvihnite svoje kuchárske umenie a urobte dojem na svojich blízkych! Na kurzoch varenie v Atelier caffe & restaurant sa naučíte bez stresu pripravovať chutné polievky aj hlavné jedlá. Kurzy sú vhodné pre začiatočníkov, ale aj pokročilých, ktorí si chcú rozšíriť svoje zručnosti. Kurzom vás bude sprevádzať samotná majiteľka prevádzky, ktorá má 20 ročné skúsenosti s varením a učením učňov zo škôl. Kurz varenia môže byť aj zábavným teambuildingom, stmeľujúcou rodinnou akciou alebo milým vianočným darčekom.

Pri varení sa budú podávať nápoje a káva, ktoré budete mať v cene voucheru. Po tom, ako si svoje jedlo dovaríte, ho môžete aj skonzumovať. V ponuke sú dva druhy kurzov.

Kurz varenia POLIEVOK

Tento kurz sa koná v mesiaci január v utorky a štvrtky od 18:00 do 19:45, respektíve vo februári podľa dohody s poskytovateľom služby na základe vopred vytvorenej rezervácie.

Obsah kurzu:

  • 1. deň – Základné polievky: slepačí vývar, paradajková
  • 2. deň – Zeleninové polievky: cesnaková, brokolicový krém
  • 3. deň – Mäsové polievky: boršč, gulášová
  • 4. deň – Rybacie polievky: halászlé, krabia polievka

Kurz varenia HLAVNÝCH JEDÁL

Kurz sa koná v mesiaci január v utorky a štvrtky od 18:00 do 19:45, respektíve vo februári podľa dohody s poskytovateľom služby na základe vopred vytvorenej rezervácie.

Obsah kurzu:

  • 1. deň – základy prípravy kuracieho mäsa
  • 2. deň – príprava morčacieho mäsa: Gordon blue, kačacie mäso (pečené kačacie stehná a prsia)
  • 3. deň – základná príprava bravčového mäsa: prírodné mäso na omáčkach (šampiňónová, nivová)
  • 4. deň – príprava zložitejších jedál z bravčového mäsa (segedín, ražniči)

Atelier Caffe & Restaurant

Kurz prebehne v inšpiratívnom prostredí Atelier Caffe & Restaurant. Atmosféra pozitívnych vibrácií sa tu snúbi v symbióze dobrej hudby a výtvarného umenia navôkol. V prevádzke sa taktiež pravidelne konajú koncerty a vystúpenia kapiel či diskotéky. 

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore