1. deň – Základné polievky: slepačí vývar, paradajková
2. deň – Zeleninové polievky: cesnaková, brokolicový krém
3. deň – Mäsové polievky: boršč, gulášová
4. deň – Rybacie polievky: halászlé, krabia polievka
Podávanie nápojov a kávy v cene
Termín konania: Kurz sa koná v mesiaci január v utorky a štvrtky od 18:00 do 19:45 (15 minút je určených na pauzu medzi jednotlivými jedlami), respektíve vo februári podľa dohody s poskytovateľom služby na základe vopred vytvorenej rezervácie
Miesto konania: Krivá 25, 040 01, Košice
Obmedzenie
Minimálny počet účastníkov kurzu sú 4 osoby, maximálna kapacita na jeden termín je 8 osôb.
Voucher je možné v rámci 14dennej zákonnej lehote od zakúpenia stornovať. Pri zrušení rezervácie či zmene v pracovné dni najneskôr 24 hodín pred dohodnutým termínom voucher zostáva v plnej platnosti. Pri zrušení rezervácie či zmene v kratšej lehote voucher prepadá v plnej výške, takýto voucher nie je možné refundovať. Zmena je možná iba raz alebo po dohode s poskytovateľom služby.
2. deň – príprava morčacieho mäsa: Gordon blue, kačacie mäso (pečené kačacie stehná a prsia)
3. deň – základná príprava bravčového mäsa: prírodné mäso na omáčkach (šampiňónová, nivová)
4. deň – príprava zložitejších jedál z bravčového mäsa (segedín, ražniči)
Podávanie nápojov a kávy v cene
Termín konania: Kurz sa koná v mesiaci január v utorky a štvrtky od 18:00 do 19:45 (15 minút je určených na pauzu medzi jednotlivými jedlami), respektíve vo februári podľa dohody s poskytovateľom služby na základe vopred vytvorenej rezervácie
Miesto konania: Krivá 25, 040 01, Košice
Obmedzenie
Minimálny počet účastníkov kurzu sú 4 osoby, maximálna kapacita na jeden termín je 8 osôb.
Voucher je možné v rámci 14dennej zákonnej lehote od zakúpenia stornovať. Pri zrušení rezervácie či zmene v pracovné dni najneskôr 24 hodín pred dohodnutým termínom voucher zostáva v plnej platnosti. Pri zrušení rezervácie či zmene v kratšej lehote voucher prepadá v plnej výške, takýto voucher nie je možné refundovať. Zmena je možná iba raz alebo po dohode s poskytovateľom služby.
Inšpiratívne prostredie Atelier Caffe & Restaurant
Patríte k tým, ktorým prihoria aj párky? Nevešajte hlavu a poďte sa naučiť, ako krok po kroku uvariť chutné mäsité jedlá aj lahodné polievky!
Pozvihnite svoje kuchárske umenie a urobte dojem na svojich blízkych! Na kurzoch varenie v Atelier caffe & restaurant sa naučíte bez stresu pripravovať chutné polievky aj hlavné jedlá. Kurzy sú vhodné pre začiatočníkov, ale aj pokročilých, ktorí si chcú rozšíriť svoje zručnosti. Kurzom vás bude sprevádzať samotná majiteľka prevádzky, ktorá má 20 ročné skúsenosti s varením a učením učňov zo škôl. Kurz varenia môže byť aj zábavným teambuildingom, stmeľujúcou rodinnou akciou alebo milým vianočným darčekom.
Pri varení sa budú podávať nápoje a káva, ktoré budete mať v cene voucheru. Po tom, ako si svoje jedlo dovaríte, ho môžete aj skonzumovať. V ponuke sú dva druhy kurzov.
Kurz varenia POLIEVOK
Tento kurz sa koná v mesiaci január v utorky a štvrtky od 18:00 do 19:45, respektíve vo februári podľa dohody s poskytovateľom služby na základe vopred vytvorenej rezervácie.
Obsah kurzu:
1. deň – Základné polievky: slepačí vývar, paradajková
2. deň – Zeleninové polievky: cesnaková, brokolicový krém
3. deň – Mäsové polievky: boršč, gulášová
4. deň – Rybacie polievky: halászlé, krabia polievka
Kurz varenia HLAVNÝCH JEDÁL
Kurz sa koná v mesiaci január v utorky a štvrtky od 18:00 do 19:45, respektíve vo februári podľa dohody s poskytovateľom služby na základe vopred vytvorenej rezervácie.
Obsah kurzu:
1. deň – základy prípravy kuracieho mäsa
2. deň – príprava morčacieho mäsa: Gordon blue, kačacie mäso (pečené kačacie stehná a prsia)
3. deň – základná príprava bravčového mäsa: prírodné mäso na omáčkach (šampiňónová, nivová)
4. deň – príprava zložitejších jedál z bravčového mäsa (segedín, ražniči)
Atelier Caffe & Restaurant
Kurz prebehne v inšpiratívnom prostredí Atelier Caffe & Restaurant. Atmosféra pozitívnych vibrácií sa tu snúbi v symbióze dobrej hudby a výtvarného umenia navôkol. V prevádzke sa taktiež pravidelne konajú koncerty a vystúpenia kapiel či diskotéky.