Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

















Kvalitné japonské nože z ultra ostrej ocele: na mäso, zeleninu aj sendviče

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Dellinger.cz
Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.
Upozornenie nastavené Upozornenie odhlásené
Prihlásením k odberu vyjadrujete súhlas s podmienkami použitiaZlavomat.sk. Prečítajte si taktiež informácie o tom, ako spracovávame osobné údaje.
Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete
Prehľad ponuky
Variant:
![]() |
Japonský univerzálny nôž „Utility“ (12 cm)
38,70 €
−20 %
30,99 €
|
![]() |
Japonský univerzálny nôž „Utility“ (15 cm)
Najpredávanejšie
40,79 €
−19 %
32,99 €
|
![]() |
Japonský plátkovací nôž „Slice“ (21 cm)
57,10 €
−21 %
44,99 €
|
![]() |
Japonský nôž na zeleninu „Nakiri“ (16,5 cm)
57,10 €
−17 %
46,99 €
|
![]() |
Japonský nôž šéfkuchára „Chef / Gyuto“ (18 cm)
57,10 €
−17 %
46,99 €
|
![]() |
Japonský plátkovací nôž „Sujihiki“ (21 cm)
61,20 €
−20 %
48,99 €
|
V cene variantu:
Japonský univerzálny nôž „Utility“ Kanetsugu Miyabi Isshin
Tento nôž je užitočnou alternatívou veľkého šéfkuchárskeho noža v okamihu, keď potrebujete presné rezy alebo napríklad krájanie fazule či inej menšej zeleniny a ovocia. Vhodný tiež na špikovanie a krájanie mäsa. Zaoblené ostrie umožňuje mierne kývanie pri reze. Jeho ostrosť je ideálna na prípravu sendvičov všetkého druhu. Dlhá čepeľ a rukoväť západného štýlu poskytuje tú najlepšiu kontrolu pri rezaní a krájaní.
-
Ultra ostré rezné jadro, ktoré je veľmi dobre chránené proti korózii
- Jadro vložené medzi 2 vrstvy nerezovej ocele SUS-410
- Materiál: Japonská oceľ AUS-8
-
Rukoväť západného štýlu
- Materiál: Palisander
- Ručne leštená
- Ergonomicky tvarovaná
- Navrhnutá pre vynikajúce ručné ovládanie
- Dvojité nitovanie zaisťuje dokonalú pevnosť, stabilitu a spojenie ostria k rukoväti
- Dĺžka rukoväte: 105 mm
- Dĺžka čepele: 120 mm
- Celková dĺžka: 225 mm
- Hmotnosť: 50 g
- Krajina výroby: Japonsko
Odporúčania a údržba:
- Nôž z japonskej ocele AUS-8 nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte.
- Nepoužívajte nôž na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria alebo vylomeniu jeho časti.
- Nepožívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
- Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
- Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
- Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi.




Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 434 pobočiek)
5,00 €
(5 prac. dní)
GLS
6,50 €
(5 prac. dní)
V cene variantu:
Japonský univerzálny nôž „Utility“ Kanetsugu Miyabi Isshin
Tento nôž je užitočnou alternatívou veľkého šéfkuchárskeho noža v okamihu, keď potrebujete presné rezy alebo napríklad krájanie fazule či inej menšej zeleniny a ovocia. Vhodný tiež na špikovanie a krájanie mäsa. Zaoblené ostrie umožňuje mierne kývanie pri reze. Jeho ostrosť je ideálna na prípravu sendvičov všetkého druhu. Dlhá čepeľ a rukoväť západného štýlu poskytuje tú najlepšiu kontrolu pri rezaní a krájaní.
-
Ultra ostré rezné jadro, ktoré je veľmi dobre chránené proti korózii
- Jadro vložené medzi 2 vrstvy nerezovej ocele SUS-410
- Materiál: Japonská oceľ AUS-8
-
Rukoväť západného štýlu
- Materiál: Palisander
- Ručne leštená
- Ergonomicky tvarovaná
- Navrhnutá pre vynikajúce ručné ovládanie
- Dvojité nitovanie zaisťuje dokonalú pevnosť, stabilitu a spojenie ostria k rukoväti
- Dĺžka rukoväte: 105 mm
- Dĺžka čepele: 150 mm
- Celková dĺžka: 225 mm
- Hmotnosť: 55 g
- Krajina výroby: Japonsko
Odporúčania a údržba:
- Nôž z japonskej ocele AUS-8 nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte.
- Nepoužívajte nôž na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria alebo vylomeniu jeho časti.
- Nepožívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
- Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
- Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
- Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi.




Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 434 pobočiek)
5,00 €
(5 prac. dní)
GLS
6,50 €
(5 prac. dní)
V cene variantu:
Japonský plátkovací nôž „Slice“ Kanetsugu Miyabi Isshin
Zaistite, aby každá morka, každá pečienka a každá šunka bola dokonale nakrájaná, s bezproblémovým pohybom a bezproblémovou manévrovateľnosťou. Pokiaľ patríte k milovníkom hovädzieho carpaccia, mal by sa tento nôž stať povinnou výbavou kuchyne. Dlhá čepeľ a rukoväť západného štýlu vám poskytne tú najlepšiu kontrolu pri rezaní a krájaní.
-
Ultra ostré rezné jadro, ktoré je veľmi dobre chránené proti korózii
- Dlhotrvajúca ostrosť pri tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella
- Jadro vložené medzi 2 vrstvy nerezovej ocele SUS-410
- Materiál: Japonská oceľ AUS-8
-
Rukoväť západného štýlu
- Materiál: Palisander
- Ručne leštená
- Ergonomicky tvarovaná
- Navrhnutá pre vynikajúce ručné ovládanie
- Dvojité nitovanie zaisťuje dokonalú pevnosť, stabilitu a spojenie ostria k rukoväti
- Dĺžka rukoväte: 120 mm
- Dĺžka čepele: 210 mm
- Celková dĺžka: 330 mm
- Hmotnosť: 95 g
- Krajina výroby: Japonsko
Odporúčania a údržba:
- Nôž z japonskej ocele AUS-8 nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte.
- Nepoužívajte nôž na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria alebo vylomeniu jeho časti.
- Nepožívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
- Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
- Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
- Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi.




Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 434 pobočiek)
5,00 €
(5 prac. dní)
GLS
6,50 €
(5 prac. dní)
V cene variantu:
Japonský nôž na zeleninu „Nakiri“ Kanetsune
Veľmi ostrý japonský nôž zo série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonskej nerezovej ocele DSR-1K6 s vysokým obsahom uhlíka od spoločnosti Daido Steel Co., Ltd. C.
Svojim tvarom nôž pripomína sekáčik na mäso, ale nenechajte sa pomýliť. S čepeľou dlhou 165 mm ľahko nakrájate všetkú zeleninu na drobné kocky alebo prúžky. Výška noža vám potom umožní nakrájanú surovinu jednoducho nabrať na čepeľ a preniesť do hrnca či panvice. Jamkovaný povrch zvaný Tsuchime zaistí, aby sa krájané suroviny nelepili na ostrie noža.
- Určený na držanie v pravej aj ľavej ruke
- Materiál: Japonská nerezová oceľ DSR-1K6
- Dĺžka rukoväte: 120 mm
- Dĺžka čepele: 165 mm
- Celková dĺžka: 300 mm
- Hmotnosť: 150 g
- Krajina výroby: Japonsko
Odporúčania a údržba:
- Nôž z japonskej ocele AUS-8 nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte.
- Nepoužívajte nôž na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria alebo vylomeniu jeho časti.
- Nepožívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
- Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
- Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
- Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi.




Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 434 pobočiek)
5,00 €
(5 prac. dní)
GLS
6,50 €
(5 prac. dní)
V cene variantu:
Japonský nôž šéfkuchára „Chef / Gyuto“
Veľmi ostrý japonský nôž zo série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonskej nerezovej ocele DSR-1K6 s vysokým obsahom uhlíka od spoločnosti Daido Steel Co., Ltd. C.
Chrbát noža a ostrie sa zužujú do špičky pre všestranné využitie mimoriadnej reznej sily. Krájanie, plátkovanie, čistenie mäsa, ovocia a zeleniny – nič nebude pre tento jedinečný nôž japonského tvaru problémom. Kuchársky nôž je vďaka vyššie položenému hrotu tiež vhodný na kolískové krájanie byliniek, zeleniny a orechov. Jamkovaný povrch zvaný Tsuchime zaistí, aby sa krájané suroviny nelepili na ostrie noža.
- Určený na držanie v pravej aj ľavej ruke
- Materiál: Japonská nerezová oceľ DSR-1K6
- Dĺžka rukoväte: 120 mm
- Dĺžka čepele: 180 mm
- Celková dĺžka: 300 mm
- Hmotnosť: 122 g
- Krajina výroby: Japonsko
Odporúčania a údržba:
- Nôž z japonskej ocele AUS-8 nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte.
- Nepoužívajte nôž na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria alebo vylomeniu jeho časti.
- Nepožívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
- Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
- Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
- Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi.




Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 434 pobočiek)
5,00 €
(5 prac. dní)
GLS
6,50 €
(5 prac. dní)
V cene variantu:
Japonský plátkovací nôž „Sujihiki“ Kanetsune
Veľmi ostrý japonský nôž zo série Kanetsune KC-950 Tsuchime z japonskej nerezovej ocele DSR-1K6 s vysokým obsahom uhlíka od spoločnosti Daido Steel Co., Ltd. C.
Každá morka, každá pečienka a každá šunka bude dokonale nakrájaná, s bezproblémovým pohybom a bezproblémovou manévrovateľnosťou. Pokiaľ patríte k milovníkom hovädzieho carpaccia, mal by sa tento nôž stať povinnou výbavou kuchyne. Japonské umenie a nové technológie robia tento nôž jedinečným a nenapodobiteľným. Jamkovaný povrch zvaný Tsuchime zaistí, aby sa krájané suroviny nelepili na ostrie noža.
- Určený na držanie v pravej aj ľavej ruke
- Materiál: Japonská nerezová oceľ DSR-1K6
- Dĺžka rukoväte: 120 mm
- Dĺžka čepele: 210 mm
- Celková dĺžka: 340 mm
- Hmotnosť: 110 g
- Krajina výroby: Japonsko
Odporúčania a údržba:
- Nôž z japonskej ocele AUS-8 nikdy neumývajte v umývačke riadu. Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte.
- Nepoužívajte nôž na krájanie tvrdých a zmrazených potravín. Môže dôjsť k zlomeniu ostria alebo vylomeniu jeho časti.
- Nepožívajte nôž ako páčidlo a vyvarujte sa jeho ohýbaniu.
- Chráňte nôž a jeho ostrie pred pádom alebo nárazom.
- Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu potrebovať, je vhodné ho potrieť olejom a zabaliť do handričky alebo novín.
- Nôž ukladajte na bezpečné miesto a chráňte pred deťmi.




Doručenie:
Osobný odber Zásilkovna
(2 434 pobočiek)
5,00 €
(5 prac. dní)
GLS
6,50 €
(5 prac. dní)
Doručuje obchod:
dokonale ostrý












Najlepším pomocníkom v kuchyni každého majstra šéfkuchára je nôž ostrý ako britva, s ktorým sa príprava všetkých pokrmov stáva vášňou a zábavou. Ak chcete presne taký majstrovský nôž vlastniť a kúzliť s ním rovnako hravo ako najlepší šéfkuchári, potom siahnite po týchto.
V tejto ponuke zoženiete ako špeciálne na krájanie jemných plátkov hovädzieho, tak univerzálnych pomocníkov, čo si poradia s mäsom i zeleninou alebo napríklad sendvičom.
Za všetkým stojí ultra ostrá oceľ s vysokým obsahom uhlíka, vďaka ktorej nebudete suroviny drviť pod tlakom, ale naopak nimi nôž ľahko prekĺzne. Vďaka tomu v nich zostane viac šťavy, teda aj viac chuti. A pokiaľ svojho nového parťáka ušetríte kúpela v umývačke a naopak ho po použití vždy len opláchnete, prípadne potriete olejom a zabalíte do handričky či novín, bude vám ešte slúžiť dlhé roky, možno aj vašim potomkom a stane sa tak rodinným dedičstvom :)
![]() |
![]() |
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
Dellinger s.r.o.
Bystrá 2430/12
193 00 Praha 9
Česká republika