Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť rezerváciu termínu 24 hod. vopred e‑mailom na lapiazzabratislava@gmail.com alebo na tel. č. +421 911 220 800.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť rezerváciu termínu 24 hod. vopred e‑mailom na lapiazzabratislava@gmail.com alebo na tel. č. +421 911 220 800.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť rezerváciu termínu 24 hod. vopred e‑mailom na lapiazzabratislava@gmail.com alebo na tel. č. +421 911 220 800.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
V reštaurácii La Piazza si pre vás tentokrát prichystali skutočnú lahôdku. Ochutnajte japonské hovädzie mäso Wagyu, ktoré patrí k tým najdrahším a najchutnejším na celom svete.
Vyrazte so svojou láskou na romantickú večeru a vychutnajte si výnimočné 2-chodové degustačné menu v reštaurácii La Piazza. Na výber máte 3 varianty s výnimočným hovädzím mäsom z celého sveta.
Originálne predjedlo vás pripraví na výnimočný gastronomický zážitok. Spoločne s vaším parťákom (pravdepodobne s vaším partnerom či partnerkou, pretože takéto jedlo jednoducho musíte prežiť s niekým koho milujete!) ochutnáte Vitello Tonnato s carpacciom a Focacciou.
Po predjedle vás už čaká jedno z trojice hlavných jedál.
Prvý variant
Jemné ako pavučinka, plné vôní a chuti. Také sú mäsové dobroty pripravované metódou Sous Vide.Vychutnáte siFiletto di manzo, hovädziu sviečkovú a Bistecca di manzo, výnimočný rib eye steak obalený v mixe korenia. Mäso v oboch prípadoch pochádza z Uruguaja.
Druhý variant
V tomto variante okrem Filetto di manzo a Bistecca di manzo ochutnáte aj skutočnú špecialitu – japonský rib eye steak Wagyu z regiónu Miyazaki. Mäso je v najvyššej možnej kvalite A5 s mramorovaním 12. Japonské mäso Wagyu patrí vďaka svojej textúre medzi najdrahšie mäsá vôbec. Hovorí sa, že dobytok je napájaný pivom či saké a dokonca dostáva pravidelné masáže.
Vedeli ste?
Mäso Wagyu sa podľa svojho zloženia osobitne delí na kategórie stupnicou od A po C. Do bodovania sa započítavajú body za farbu, lesk, pevnosť, kvalita tuku a textúra. Doplnkové hodnotenie je rozdelené do 15 kategórií, ktoré označujú kvalitu mäsa. A5 sa označuje dokonalé mäso a C1 zas to najhoršie.
Tretí variant
Aj v tomto variante ochutnáte japonský Wagyu steak a okrem toho vám naservírujú 800 až 900 gramový Bistecca alla fiorentina. 90 dní zrejúci T-bone steak na grile s bylinkami uchváti každého gurmána.
Tak čo, už máte vybraté? Nezabudnite, že skvelé jedlo sa najlepšie vychutnáva vo dvojici! Vianoce sú za rohom a degustačné menu bude skvelým darčekom pre každého gurmána. Vouchery majú platnosť do konca marca 2024.
Neviete si vybrať? Nezabúdajte, že do La Piazza sa môžete niekoľkokrát vrátiť a ulahodiť svojim chuťovým bunkám opakovane!
La Piazza
Taliansku reštauráciu La Piazza nájdete na tej najlepšej adrese, priamo na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Vkusným a romantickým priestorom dominuje strom, ktorý prerastá cez strechu presklenej terasy. Vychutnajte si tradičné talianske menu na tomto výnimočnom mieste.