Dovolenka v Chorvátsku: Apartmány s terasou v centre Makarskej, 5 minút od pláže

159,00 € −7 % od 147,00 €
Kúpiť
4,3 / 5 Villa Lelas (kontakt) Makarská riviera - Chorvátsko (mapa)

Prehľad ponuky

4,3

cistota

Jan
Pri apartmánoch je záhrada, kde môžete grilovať
Moderne vybavený apartmán s terasou s výhľadom
V okolí množstvo výletných cieľov
Od Istrie až po Dalmáciu: Objavte najkrajšie pláže pre deti v Chorvátsku

Od Istrie až po Dalmáciu: Objavte najkrajšie pláže pre deti v Chorvátsku

Prejsť na Zľavomat Magazín
2 až 4 osoby • 4 až 14 dní (3 až 13 nocí)
2 až 3 osoby • 6 až 15 dní (5 až 14 nocí)
Pri apartmánoch je záhrada, kde môžete grilovať
Moderne vybavený apartmán s terasou s výhľadom
V okolí množstvo výletných cieľov

Zaslúžite si relax? Máte radi Chorvátsko? Odpovedáte kladne? Tak táto dovolenka je presne pre vás.

Vyrazte za šumením mora, nádherne voňajúcim vzduchom a slanou vodou do Chorvátska. V obľúbenom mestečku Makarska na vás čakajú krásne zariadené apartmány Villa Lelas, k peknej pláži dôjdete za 5 minút. Ísť môžete romanticky v páre, v ponuke sú ale aj apartmány pre 3 alebo 4 osoby, tak vezmite pokojne celú rodinu alebo partiu priateľov. V ponuke sú termíny do konca septembra.

Krásne apartmány, terasa aj grilovanie

Pri nákupe voucheru si vyberiete, v akom veľkom apartmáne sa chcete ubytovať, podľa toho, v akom počte vyrazíte. Všetky sú ale krásne zariadené a plne vybavené - nájdete tu kuchynský kút, ktorý vám umožní variť dobroty ako doma, a chladničku, k dispozícii je jedálenský stôl a tiež posedenie. Je tu klimatizácia, pripojíte sa na Wi‑Fi alebo si pustíte TV. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou.

Iste vás poteší pekná terasa s posedením a nádherným výhľadom do okolia, na ktoré sa vám bude skvele oddychovať. A čo tak grilovačka? Na záhrade je vám k dispozícii všetko potrebné náčinie, tak len kúpte mäso a zeleninu a je to. Obchodypekáreň sú len kúsok od ubytovania.

Kúpanie aj výlety

K centrálnej pláži to budete mať iba 450 m, príjemnou prechádzkou tam teda dôjdete do 5 minút. Keď si budete chcieť kúpanie a opaľovanie niečím spestriť, vyskúšajte nejaký z mnohých ponúkaných vodných športov a atrakcií.

Na pláži je síce nádherne, bola by ale škoda sa nepozrieť niekam trochu ďalej. Krátkou prechádzkou sa dostanete k majáku na výbežku svati Petar, za cca 15 minút potom dôjdete k parku Šuma Osejava, odtiaľ môžete pokračovať až na pláže Nugal (2 km) alebo Kraljev Gaj (2,8 km). Že máte radi väčšie výstupy? Tak sa vydajte na vrchol Sveti Jure, cesta tam vám zaberie necelé 4 hodiny, dole to potom pôjde rýchlejšie. A čo tak pozrieť sa na ostrov Brač? Jazdia tam lode z prístavu v Makarskej. 

Hore