Čo vznikne, keď sa stretne výnimočný tatarák s legendárnym pivom? Mimoriadny večer plný pôžitkov.
Vzneste sa aj vy do kulinárskeho neba a vyskúšajte netradičnú kombináciu čerstvej Uruguay sviečkovice s fermentovanou kapustou a stonkami z byliniek. V kompozícii nesmie chýbať vajíčko, v tomto prípade zaúdený žĺtok na 63 °C. Chuť dotiahne k dokonalosti pečená rasca a červená cibuľka. Už sa vám zbiehajú slinky?
Svoj tatarák si natriete na grilovaný kváskový chlieb, a potom už môžete sústo po súste vychutnávať. Okrem tejto dobroty vám na stole pristane aj orosený pohár s čapovaným Pilsnerom Urquellom. Premýšľate, koho na túto dobrotu pozvete? Ak to bude váš partner či partnerka, rozhodne nešliapnete vedľa. Moyo bistro vás dostane svojimi útulnými priestormi, príjemnými farbami aj pohodlným sedením.
Moyo bistro
Moyo bistro je nový podnik v Starom Meste na Gorkého ulici, ktorý si získal svojich zákazníkov najmä kvalitnou kuchyňou a sympatickým personálom. Keď k tomu pripočítate moderný interiér plný zelene a dobre načapované pivo, získate miesto, na ktoré sa budete s radosťou vracať.