











Na cestoviny, k mäsu, alebo len tak jednoducho namazané na chrumkavej hrianke – lahodné omáčky, salsy a pestá vám proste zachutia v každej forme!
V ponuke nájdete napríklad hotovú omáčku z gaunciale a zeleniny All' Amatricana, rímsku špecialitu z opečenej čerstvej zeleniny a legendárneho talianskeho guanciale.
Vaše chuťové poháriky je pripravená roztancovať aj chutná a krémová salsa na báze orechov, ktorá je ideálna na dochutenie panzerotti, tortellini, raviol a iných typov cestovín. Fanúšikov čistých prísad zas poteší salsa zo žltých paradajok Casa luorio.
Paradajky Casa Iuorio sú výsledkom trvalo udržateľného poľnohospodárstva. Pestujú sa na otvorenom poli a bez použitia chemických prostriedkov. Zber sa vykonáva ručne, bez pomoci mechanických prostriedkov. Po zbere sa paradajky spracovávajú na farme Casa Iuorio, v laboratóriu susediacom s poliami. Vyberajú sa len tie paradajky, ktoré sú dokonale zrelé, umyté pod tečúcou vodou a následne pripravené odbornými rukami inheď po odbere. Získané z udržateľne pestovaných cherry paradajok a spracované čerstvé remeselným spôsobom. Starobylá odroda žltých cherry paradajok sa zbiera v plnej zrelosti a je bohatá na betakarotén. |
Od sáls a cestovín rovno k parádnej talianskej paprike, ukrytej v horčici z červenej papriky, ktorá sa výborne hodí k vyzretým syrom, mäsu alebo vyprážaným jedlám.
Siahnuť môžete aj po chutných vegánskych majonézach značky ORTOMAYO, na výber máte rovno 3 druhy.
Cuketová – domáce cukety očistené, umyté, nakrájané na plátky, blanšírované vo vode, sušené a zmiešané s extra panenským olivovým olejom, po čom soľ a pridá sa citrónová šťava. Papriková – (odroda baraních rohov), so sušenou paprikou a extra panenským olivovým olejom . Majonéza je vyrobená zo zeleniny prvej voľby, použité papriky sú prirodzene sušené na slnku a v tomto recepte dodávajú majonéze intenzívnejšiu a rozhodnejšiu chuť. Vegánska majonéza pochádza z ručnej transformácie sezónnej zeleniny, ktorá sa vykonáva v internom laboratóriu tej istej farmy. Ideálna ako príloha k syrom, na plnenie sendvičov, dochutenie cestovín, k mäsu aj rybám. Tekvicová – vegánska majonéza zo žltej tekvice (nazývaná „cocozza giallo“) vyrobená zo zeleniny prvej voľby (na j farme CASA IUORIO). Vegánska majonéza pochádza z ručnej transformácie sezónnej zeleniny, ktorá sa vykonáva v internom laboratóriu tej istej farmy. Je to 100% zelenina, pripravená len zo štyroch ingrediencií. |
Milovníci jedla a kvalitných surovín určite ocenia aj poctivé talianske artičoky či úplne nové pesto od šéfkuchára. V lahodnom BIO brokolicovom peste s lieskovými orechami Avellane sa stretáva silná a rozhodujúca chuť „olejovej“ brokolice so sladkosťou lieskových orieškov.
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
eatit, s.r.o.
Sovia 2A
903 01 Senec