






Špičkové japonské nože z ultra ostrej ocele: na mäso, zeleninu aj sendviče
Prehľad ponuky












Vybrať variant
Někteří lidé nechodí daleko pro ostré slovo, jiní si pro ostré nože zajedou třeba až do Japonska.
Najlepším pomocníkom v kuchyni každého majstra šéfkuchára je nôž ostrý ako britva, s ktorým sa príprava všetkých jedál stáva vášňou a zábavou. Ak chcete presne taký majstrovský nôž vlastniť a kúzliť s ním rovnako hravo ako najlepší šéfkuchári, potom siahnite po týchto. V tejto ponuke zoženiete ako nože špeciálne na krájanie jemných plátkov hovädzieho carpaccia, tak univerzálnych pomocníkov, čo si poradia s mäsom i zeleninou alebo napríklad sendvičom.
![]() |
![]() |
Za všetko môže ultra ostrá oceľ s vysokým obsahom uhlíka, vďaka ktorej nebudete suroviny drviť pod tlakom, ale naopak nimi prejdete, presne ako sa vravieva, ako po masle. Vďaka tomu v surovinách zostane viac šťavy, teda aj viac chuti. A pokiaľ svojho nového „parťáka“ ušetríte od kúpania v umývačke, a naopak ho po použití vždy len opláchnete, prípadne potriete olejom a zabalíte do handričky či novín, bude vám a dosť možno aj vašej rodine slúžiť dlhé roky či dokonca generácie.
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
Dellinger s.r.o.
Bystrá 2430/12
193 00 Praha 9
Česká republika