Termín
Platnosť do 12. 12. 2025.
V cene
- Kurz výrobkov z kysnutého cesta pre 1 osobu - možnosť kombinovania dvoch kurzov: moravské koláče, škvarkové pagáče, osie hniezda, záviny (makový, orechový, kakaový) knedle, parené buchty
- Trvanie kurzu: v rozmedzí 2 až 4 hodiny v závislosti od počtu ľudí a vybraných produktov
- Na jednom kurze sa stihnú 2 kombinácie napr.: Parené buchty + oškvarkové pagáče alebo knedle + moravské koláče
- Miesto konania na výber:
- Reštaurácia Prêt-à-porter (Limbová 12) Bratislava- Nové mesto
- Všetky suroviny v cene
- Termín: podľa dohody s poskytovateľom
- Obsah kurzu:
- teoretická časť - vysvetlenie, ako sa správa kysnuté cesto počas výroby parených buchiet, dukátových buchiet a parených knedlí. Výroba náplní, správny výber surovín a iné…
- praktická časť - výroba jednotlivých koláčov, hotové výrobky si zákazník odnáša so sebou: napr.: 2× knedľa, 8× plnené buchty …
Obmedzenie
- Kurz je obmedzený počtom osôb: minimálny počet sú 2 osoby, maximálny počet sú 3 osoby.
Ako uplatniť
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné sa nahlásiť na kurz na tel. č. +421 905 570 860 a dohodnúť si s lektorom termín a aj miesto kurzu.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Alergény
Obsahuje nasledujúce alergény:
Benefity
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Medzi vzhliadnutím receptu na youtube a absolvovaním kurzu je obrovský rozdiel! Naučte sa vypekať dobroty z kysnutého cesta a okúzlite rodinu svojimi kulinárskymi schopnosťami!
Pečenie je umenie! Viete, čo všetko pridať do cesta, aby boli koláče mäkké a vláčne? Príďte to zistiť na jedinečný kurz pečenia, na ktorom vám skúsená pekárka s 30 ročnou praxou prezradí tajomstvo svojich vychýrených maškŕt z kysnutého cesta.
Na kurze sa naučíte vypracovať kysnuté cesto, pričom jeho správnu konzistenciu budete cítiť hmatom, uvidíte, aký má mať lesk a ako sa správa cesto počas kysnutia. Ako sa hovorí – dostanete to „do rúk“ a získate množstvo praktických skúseností a rád.
Dobre vedieť:
- Kurz sa skladá z dvoch lekcií, na každej sa naučíte pripravovať 1 pochúťku z kysnutého cesta. Dokopy sa teda počas jedného kurzu naučíte pripravovať až 2 dobroty podľa vášho výberu.
- Na výber máte tieto výrobky: moravské koláče, škvarkové pagáče, osie hniezda, záviny (makový, orechový, kakaový) knedle, parené buchty
- Kurz trvá 2 až 4 hodiny v závislosti od počtu ľudí a vybraných produktov
-
teoretická časť
- vysvetlenie ako sa správa kysnuté cesto počas výroby koláčov či knedlí. Výroba náplní, správny výber surovín a iné
-
praktická časť
- príprava cesta a pečenie (knedle a buchty či iné pečivo podľa vlastného výberu)
Dobre vedieť: V cene kurzu sú zahrnuté aj suroviny, a samozrejme, všetko čo napečiete.