Termín
Platnosť do 30. 6. 2026.
V cene
- Otvorený voucher na konzumáciu jedál podľa vlastného výberu z À la carte v reštaurácii Hotela Metropol****
- Voucher je možné využiť na všetky položky jedál z ponuky
- Voucher nie je možné využiť na nápoje
- Voucher je možné využiť len jednorazovo do konca jeho platnosti
Obmedzenie
- V prípade, ak bude účet nižší ako 50 €, rozdiel sa nevracia. Ak však bude účet vyšší, je potrebné rozdiel doplatiť na mieste.
- Po zakúpení voucheru je potrebné si rezervovať stôl v reštaurácii na tel. čísle +421 904 777 630 alebo emailom : recepcia@hotel-metropol.sk
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to min. 24 hod. vopred na tel. č.:+421 904 777 630 (recepcia).
Ako uplatniť
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v SMS.
Príplatky
- Parkovanie zadarmo
Alergény
Alergény vám na vyžiadanie oznámi obsluha.
Benefity
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Zásteru hoďte do kúta, varešku nechajte v zásuvke. V hoteli Metropol pre vás majú pripravené dobroty na obed i na večeru.
Navštívte Hotel Metropol a užite si skvelé pokrmy so svojou láskou, rodinou, či priateľmi. K dispozícii budete mať voucher v hodnote 50€ a pochúťky ako napríklad hovädzí steak, jelení steak, viedenský teľací rezeň či bryndzové halušky. Ochutnať môžete aj RAW vegánske jedlá – cuketové špagety s vlašskými orechami a mnoho ďalšieho. Vašu návštevu môžete zakončiť jedným z originálnych dezertov. Celú ponuku á la carte nájdete TU. V hotelovej reštaurácii si pre vás pripravili aj sezónne menu, ktoré si môžete prezrieť TU.
Všetky jedlá v Hoteli Metropol sú pripravované s ambíciou ponúknuť vám to najlepšie a najlahodnejšie z regiónu Spiš. Na Spiši sa v minulosti miešali mnohé národy a národnosti, preto je aj À la carte ponuka hotela Metropol plná rôznych vplyvov svetovej kuchyne. Reštaurácia si dáva záležať na tom, aby vo svojich jedlách používala výhradne tie najčerstvejšie suroviny od lokálnych dodávateľov. Zaujímavosťou je, že bylinky si hotel pestuje sám.