Šafránkovo gazdovstvo

Šafránkovo gazdovstvo je rodinná farma na Záhorí. Nachádza sa tu miniZOO s priamym kontaktom pre verejnosť. Pre deti aj dospelých sú pripravené rôzne atrakcie: detské ihrisko, jazda na štvorkolke pre deti, lukostreľba, streľba zo vzduchovky. 

Vyskúšané rodičmi

Na toto miesto sa vybrala aj naša blogerka Janka Czoborová, ktorá so svojou rodinou rada navštevuje výnimočné miesta.

Šafránkovo gazdovstvo sa nachádza pri dedinke Studienka, Hrabovec - Hrázky Studienka, cca 40 minút od Bratislavy, kúsok za Malackami. Gazdovstvo je ľahko viditeľné od hlavnej cesty a parkovať môžete pohodlne pred vstupom do areálu. Šafránkovo gazdovstvo je ideálne pre spríjemnenie dňa vašich detí. Nachádza sa tu miniZoo (kamerunské ovečky, prasiatka, sliepočky, sovy, pávy, morky a mnoho ďalšieho). K vstupnému dostanete aj krmivo, na ktoré už nedočkavé zvieratá čakajú a budú vás prenasledovať, až kým ho neminiete.

Deti sa môžu zahrať aj na preliezkach, prípadne zabaviť lukostreľbou, streľbou zo vzduchovky, zahrať si basketbal alebo bedminton. Počas víkendov majú pre vás v ponuke aj pečené ryby alebo vyprážaný syr. Ak sa dohodnete vopred – nenechajú vás hladných ani počas týždňa. 

Ak neviete, kam dať deti počas letných prázdnin, môžu ich stráviť v letnom dennom tábore práve na Šafránkovom gazdovstve, keďže k dispozícii je aj osvieženie v bazéne a mnoho iných aktivít v prírode pod dozorom animátorky.

Hore