Uložiť Uložené

Pedal Planet

Pedal Planet patrí k jednej z najväčších súkromných zbierok šliapacích autíčok v Európe. Viac ako 110 exponátov z celkového počtu 300 ks je v Galérii Tatry rozdelených do šiestich hlavných skupín. 

Vyskúšané rodičmi

Na toto miesto sa vybrala aj naša blogerka Tami, ktorá so svojou rodinou rada navštevuje výnimočné miesta.

Pedal Planet je galéria, ktorá svojim návštevníkom predstavuje jednu z najväčších súkromných zbierok šliapacích autíčok v Európe. Zahŕňa množstvo exponátov rozdelených podľa krajín vzniku a známych značiek. Nájdete tu autíčka z Talianska, Nemecka, Francúzska, Veľkej Británie či Ruska.

Osobitnou kategóriou je luxusný Rolls Royce. Fanúšikov F1 poteší sekcia venovaná Ferrari, kde nájdete aj formulový fotokútik. Nevynechajte ani retro časť so známym Moskvičom, ktorý bol v minulosti veľmi populárny aj na Slovensku.

Pre deti je vytvorená aj zážitková časť, kde si môžu vyskúšať ako sa sedí v šliapacích autíčkach ako je jeep či BMW. K dispozícii pre najmenších je aj minikolotoč.

Okrem autíčok nájdete v galérii Pedal Planet aj sekciu šliapacích motoriek a aj rakety a lietadlá. Galéria Pedal Planet sa nachádza vo Vysokých Tatrách v Novej Polianke. Otvorená je denne od 9:00 do 18:00. Vstup do galérie je potrebné si vopred rezervovať.

Hore