Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Neodolateľné 4D mihalnice pre krajší pohľad

3,8 / 5 Štúdio Vitality Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Štúdio Vitality

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (1)

Koľko rozmerov získame, keď posadíme ženu so 4D mihalnicami na očiach do 5D kina? Výsledok je 1D, jeden rozmer. Jeden \„D\“ ako dokonalosť, pretože so 4D mihalnicami budete dokonalá, kdekoľvek sa budete nachádzať.

Revolučná novinka na Slovenskom trhu. Najnovší spôsob predlžovania a zahusťovania mihalníc. 4D mihalnice sú úplne prirodzené a váš pohľad bude krásne rozžiarený.

Váš kupón zahŕňa:

  • aplikáciu 4D mihalníc
  • konzultácia s kozmetičkou (výber dĺžky, tvaru)
  • odmastnenie
  • odlíčenie mihalníc
  • poradenstvo
  • občerstvenie zdarma (čaj proti celulitíde a na odbúravanie tukov alebo káva)
  • kefka na mihalnice zdarma

Prečo sú 4D mihalnice lepšie ako 3D? Nie, nie je to v pridanom priestorovom efekte, ale kvôli niekoľkým vlastnostiam. Majú dlhšiu životnosť a sú viac nadľahčené, vďaka čomu je ich nosenie prirodzené a komfortné.

Ich povrch je drsnejší v dôsledku čoho lepidlo drží stabilnejšie a tak sa im zvyšuje už spomínaná životnosť. V neposlednom rade je to ich pružnosť, ktorá z nich robí dokonalého spoločníka bez lámania a poškodenia.

Jednotlivé riasy sú mäkké, lesklé, sú zo syntetického hodvábu, vynikajú svojou ľahkosťou, pružnosťou, vydržia 6–8 týždňov, dlhšie ako 3D mihalnice.

Mihalnice sú aplikované jedna po druhej na vaše prirodzené mihalice špeciálnym lepidlom, ktoré nepoškodí vaše prirodzené mihalnice, je citlivé k očiam a zároveň im dá dlhú životnosť. Veľkosť a tvar mihalníc si môžete vybrať podľa seba.

Štúdio Vitality je centrum zdravia a krásy, ktoré poskytuje širokú ponuku pleťových aj telových ošetrení. Postará sa o vás tím lekárky s mnohoročnou praxou, zdravotnej sestry, dermatokozmetičky, odborníkov na výživu a starostlivosť o pleť. Nové nadštandardné priestory nášho centra sa nachádzajú priamo v centre mesta na obchodnej ulici 66/A, v krásnom a príjemnom prostedí Dvoru 66, s ľahkou dostupnosťou z rôznych mestských častí, možnosť parkovania je na Mariánskej a Vysokej ulici.

Hore