
Termín
Platnosť do 8. 6. 2014.
- Rezervácia: Nutnosť rezervácie na tel.: +421 918 307 720 alebo e‑mailom na almae-b@almae.eu.
- Pri uplatnení zľavy odovzdajte vytlačený kupón.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 8. 6. 2014.
- Rezervácia: Nutnosť rezervácie na tel.: +421 918 307 720 alebo e‑mailom na almae-b@almae.eu.
- Pri uplatnení zľavy odovzdajte vytlačený kupón.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Ochutnajte krajinu tisícov bohov. Nechajte sa zlákať nepoznanými vôňami orientálneho korenia, nekonečnou rozmanitosťou receptov a delikátnou zmesou chutí. Vyskúšajte pravú chuť Indie!
Lákajú vás chute nepoznané a jedlá orientálne? Maharadža vám pripraví kulinársky zážitok z pravých čerstvých surovín, skutočných orientálnych zmesí korenín na spôsoby, ktoré v našej krajine tak ľahko nenájdete. Maharadža vám naservíruje to najlepšie z indickej kuchyne.
Dvojchodové indické menu vám bude chutiť tak, že si Indiu okamžite zamilujete. Najedzte sa ako skutoční jogíni!
Vaše MENU 1 – Indické korenisté tajomstvo pozostáva z:
- Predjedlo:
- 2 × 0,25 l polievka Mumbaj Dal
- Hlavné jedlo:
- 150g Jahňacia Mint Gosht
- 150g Kuracia Komola
Ak si želáte, v Maharadžovi vám pripravia aj vegetariánsky variant – tofu a zeleninu v paradajkovej omáčke.
- Príloha:
- 200g Polau (špeciálne pripravená basmati ryža)
- 150g Garlic Naan (tradičný indický chlieb pripravený s cesnakom v peci tandoor). V prípade záujmu vám ho naservírujú aj bez cesnaku.
- 60g Čapati (placky z nekysnutého cesta)
- 150g šalát
Vaše MENU 2 – Zeleninový bozk pozostáva z:
- Predjedlo:
- 2 × 0,25 l polievka Mumbaj Dal
- Hlavné jedlo:
- 200g Cícer Kari (Chickpeas Curry)
- 150g Tofu Komala
Ak si želáte, v Maharadžovi vám pripravia aj vegetariánsky variant – tofu a zeleninu v paradajkovej omáčke.
- Príloha:
- 200g Polau (špeciálne pripravená basmati ryža)
- 150g Garlic Naan (tradičný indický chlieb pripravený s cesnakom v peci tandoor). V prípade záujmu vám ho naservírujú aj bez cesnaku.
- 60g Čapati (placky z nekysnutého cesta)
- 150g šalát
Indické jedlo je zdravé a pripravované vždy z čerstvých surovín. V reštaurácii Maharadža pripravujú špeciality z oblasti Bengálskeho zálivu a Kašmíru a používajú výlučne originálne indické korenia a bylinky. Podľahnite jedlu s najrôznejšími odtieňmi chutí, ktoré uspokoja aj najnáročnejšieho gurmána. V príjemnom prostredí štýlovej reštaurácie si každý pracovný deň môžete pochutnať na obedovom menu s možnosťou výberu z troch hlavných jedál a dennej polievky.
Navštívte malý kúsok Indie v bratislavskom Ružinove.