
Termín
Platnosť do 20. 12. 2014.
- Rezervácia: stôl je potrebné rezervovať 24 hod. vopred na tel. č. 0948 749 070.
- Obmedzenie: kupón platí v pracovných dňoch od 14:00 do 22:00 hod. a v sobotu od 17:00 do 22:00 hod.
- Zmena rezervácie: najneskôr 24 hodín vopred.
- Kapacita reštaurácie: 130 miest.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 20. 12. 2014.
- Rezervácia: stôl je potrebné rezervovať 24 hod. vopred na tel. č. 0948 749 070.
- Obmedzenie: kupón platí v pracovných dňoch od 14:00 do 22:00 hod. a v sobotu od 17:00 do 22:00 hod.
- Zmena rezervácie: najneskôr 24 hodín vopred.
- Kapacita reštaurácie: 130 miest.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Povedzte svoje áno kačke! Aj červenej kapuste a nezabudnite ani na domáce zemiakové lokše. Áno, áno, áno!
Opäť sú tu kačacie hody! Tento rok ochutnáte špeciality zo slovenskej farmy Topoľnica od p. Meszárosa. Táto farma s dlhoročnou tradíciou ponúka zdravé kvalitné mäso, ktoré nie je chemicky ošetrované a zvieratá rastú v tom najekologickejšom prostredí.
Vyberte si z variantov:
Variant 1: Kačacie hody pre 2 osoby
- 2× kačacie prsia na paštrnákovom pyré (predjedlo)
- 200 g kačacie prsia s medovou kôrkou
- 350 g kačacie stehno pečené s jablkom
- 400 g červenej kapusty s brusnicami
- 4 ks domáce zemiakové lokše
Variant 2: Kačacie hody pre 4–6 osôb
- 1 celá pečená kačica 4,5–5 kg zo slovenskej farmy Topoľnica
- 800 g červenej kapusty s brusnicami
- 8 ks domáce zemiakové lokše
- 8 ks domáce zemiakové knedle
- 0,5 l karafa červeného vína
Kačica Mulard, ľudovo nazývaná husokačka, je vlastne krížencom Barbarie a kačice Pekinskej vyšľachtenej vo Francúzsku so zámerom získania väčšej pečienky. Mäso nie je také mastné, ako pri klasickej brojlerovej kačici a chuťou sa približuje husaciemu mäsu.
Reštaurácia Kolégium sa nachádza v centre Prešova a spája skvelé jedlo, víno a majstrovstvo pri príprave pokrmov pod jednou, dizajnovo zariadenou strechou. Nájdete tu bohatú ponuku domácej aj zahraničnej kuchyne a rovnako lahodnú vínnu kartu.
Reštaurácia Kolégium ponúka priestory na stretnutie s blízkymi, ale aj na väčšie spoločenské akcie.
Reštaurácia preferuje pri používaní domáce a lokálne produkty, výsledkom je aj svieža ponuka vynikajúcich domácich sorbetov.