Žalúdok si žiada niečo lahodné, chrumkavé a priamo z grilu? Stačí si vybrať, či sú vám sympatickejšie rebierka alebo koleno. Alebo zoberte partiu na kombo zahŕňajúce oboje!
Pochúťka ideálna na dôkladné obhryzenie a ešte dôkladnejšie oblízanie všetkých prstov!
750 g marinovaných grilovaných bravčových rebierok
Kyslá kapusta
Grilovaná kukurica
Chren
Horčica
Feferóny
Nakladaná zelenina (kyslá uhorka, baranie rohy)
Chlieb
2× 0,5 l pivo KOUT 10°
Pivovar Kout je rodinný český pivovar ležiaci asi 6 km juhovýchodne od Domažlic. Pravdepodobne bol založený po konci 30-ročnej vojny, kedy bolo vyrobené 1. koutské pivo.
Od tohto času sa začala písať história pivovaru Kout na Šumave. No 1. písomné správy o ňom prichádzajú až z 1. polovice 18. storočia.
Pivo Kout je unikátne a tradičné české pivo z tých najlepších surovín varené tradičnými postupmi. Patrí medzi vysoko hodnotené pivá prakticky od počiatku zahájenia produkcie, čo dokazujú aj rôzne ocenenia.
Pravidelne sa umiestňuje na popredných priečkach v domácich a svetových súťažiach. Želáme vám príjemný zážitok spájajúci jedinečné pivo a domácu kuchyňu pivárne Koutská.