Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Set korenín v darčekovej krabičke

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Korenie Q

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Okoreňte si nielen život, ale aj svoju gastronómiu. Veď korenie je korením života!

Prinášame vám set 12 korenín v krásnej darčekovej krabičke. A nielen tie klasické, ale aj poriadne exotické, takže vaše jedlá budú chutiť každý deň trochu inak, vždy však famózne.

Aglio peperoncini:

Červeno-žlto-zelená hrubá stredne ostrá zmes talianskej kuchyne.

Použitie: cestoviny, náplne cestovín, pizza, šaláty, grilovaná zelenina, vaječné pokrmy.

Zloženie: cibuľa, cesnak, paprika, soľ max. 16%, chilli, čierne korenie, oregáno, petržlen

Enchilada:

Zloženie: Paprika, soľ 29%, cesnak, cukor, glutaman, kyselina citrónová, E330, ďumbier, oregáno, kurkuma , rímsky kmín, stol. olej, čierne korenie, cibuľa, maltodextrin, protihrudkujúca látka – zmes škrobov

Použitie: Používa sa na marinovanie mäsa,  syr,  fazuľa,  zemiaky,  zelenina,  morské plody, alebo ich kombinácie.

Argentínska zmes:

Zloženie: soľ 31%, paprika červená vločky, paprika sladká, čierne korenie, cesnak, HORČICA, koriander, cibuľa, cukor, tymián, petržlenová vnať

Použitie: Používa sa na marinovanie mäsa pred grilovaním. Zmes sa zmieša s extra panenským olivovým olejom a marinujeme 3 hodiny.

Curry Colombo :

Zloženie: kurkuma, HORČICA, koriander, cesnak, ďumbier

Použitie: Použitie v kulinárskej kuchyni.

Brušeta zeleninová:

Jemne pikantná hrubá zmes na tousty s chuťou zeleniny s vysokým podielom sušených paradajok.

Charakteristika: talianske neostré do červena sfarbené hrubé zmesi s vysokým podielom sušených paradajok a soli
Možnosti použitia: zmes na tousty troch rôznych chutí

Postup na prípravu štyroch porcií: približne 40 g zmesi dobre premiešajte s cca. 100 ml vlažnej vody a nechajte odstáť 5 min. Potom zmes natrite na toasty a dajte na pár minút zapiecť pri 180 °C. Hotové Bruschetta pokvapkajte olivovým olejom a podávajte. Môžete tiež zapiecť s plátkovým, alebo strúhaným syrom.

Paprika červená zaudená:

Používa sa pri príprave paelly, rýb, kuracieho mäsa. Doporučuje sa koreniť na konci tepelnej úpravy pokrmu.

Čubrica zelená

Korenie Čubrica je nepáliva koreninová zmes pôvodom z balkánskej kuchyne, často používaná v Bulharsku.
Toto korenie výborne dochutí mleté mäsa, zapekané zeleninové pokrmy a rôzne druhy mäsa, husté zeleninové polievky, strukovinové jedlá, zvlášť fazuľové.
Čubricu odporúčame najmä do mletého mäsa, ale hodí sa aj na chlieb s maslom, na syr, do slanej tvarohovej nátierky, alebo na plátky slaniny.

Zloženie: soľ, senovka grécka, cesnak, petržlen, glutaman, bazalka

Cesnak plátky:

Požíva sa do mnohých jedál a dobre sa znáša s mnohými posilňujúcimi bylinami. Používa sa ako do varenia, tak aj na dekorovanie jedla.

Udená soľ:

Soľ dodáva jedlu jedinečnú údenú chuť.

Garam masala:

Pikantná až ostrá zmes korenia. Používa sa na ochutenie napríklad jogurtu, obľúbených hlavne v Indii, ďalej na pokrmy pripravované na ihle a na grile. Zmes sa skladá z rímskej rasce,  čierneho korenia,  klinčeka,  muškátového kvetu,  koriandra,  kardamónu a bobkového listu .

Zloženie: Koriander, rasca, škorica, čierne korenie, kardamón, klinčeky, badyán, bobkový list

Použitie: Má veľmi aromatickú chuť a je vhodné na prípravu, jahňacieho a kozieho mäsa, čerstvých rýb, zemiakov a zeleniny. Pridáva sa na konci pečenia.

Staročeské korenie:

Slabo ostrá zmes.

Zloženie: Nové korenie, rasca, koriander, škorica, bobkový list, soľ 16%, ďumbier, korenie.

Použitie: Pečené alebo dusené mäso, husté zeleninové polievky, omáčky.

Saturejka:

Pridávame ju do kapusty, kelu, strukovín, zemiakov, zeleninových jedál, nátierok, plniek a zeleninových šalátov. 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

Juliana Kahunová-KAHUNA, Krompašská 6398/6, 08001 Haniska

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore
Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita