Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.
Naučte sa najpopulárnejšie recepty svetových kuchýň!

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Pre gurmanov s.r.o.
Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.
Upozornenie nastavené Upozornenie odhlásené
Prihlásením k odberu vyjadrujete súhlas s podmienkami použitiaZlavomat.sk. Prečítajte si taktiež informácie o tom, ako spracovávame osobné údaje.
Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 4. 12. 2017.
V cene
- Poldenný kurz v Škole varenia - Najpopulárnejšie recepty svetových kuchýň
- Welcome drink Prosseco
- Káva Ebenica
- Konanie kurzu: 15. 11. 2017 od 17:00 do 21:00
- Miesto konania kurzu: Pre gurmanov, Prostredná 17, 90021 Svätý Jur
- Exkluzívna kuchárska kniha Školy Varenia ako bonus
Obsah kurzu – príprava 6 receptov:
- Salmon tartar – Nórsko
- Rissoto di funghi – Taliansko
- Tekvicová krémová polievka – Rakúsko
- Sirloin steak with home made chips – USA
- Moules de vin et de beurre – Francúzsko
- Crema catalana – Španielsko
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si vybrať kurz z kalendára kurzov a vyplniť objednávku na stránke Školy varenia TU. Nahlásiť sa na termín sa môžete aj v prípade, ak je termín plný. V prípade, že sa uvoľní miesto na kurze, budete kontaktovaný.
- Odporúča sa rezervácia ihneď po zakúpení kupónu. TU ponúkame prehľad najbližších kurzov. V prípade otázok kontaktujte školu varenia na tomasovicova@gurman-club.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 2 642 863 06.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 4. 12. 2017.
V cene
- Poldenný kurz v Škole varenia - Najpopulárnejšie recepty svetových kuchýň
- Welcome drink Prosseco
- Káva Ebenica
- Konanie kurzu: 4. 12. 2017 od 17:00 do 21:00
- Miesto konania kurzu: Pre gurmanov, Prostredná 17, 90021 Svätý Jur
- Exkluzívna kuchárska kniha Školy Varenia ako bonus
Obsah kurzu – príprava 6 receptov:
- Salmon tartar – Nórsko
- Rissoto di funghi – Taliansko
- Tekvicová krémová polievka – Rakúsko
- Sirloin steak with home made chips – USA
- Moules de vin et de beurre – Francúzsko
- Crema catalana – Španielsko
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si vybrať kurz z kalendára kurzov a vyplniť objednávku na stránke Školy varenia TU. Nahlásiť sa na termín sa môžete aj v prípade, ak je termín plný. V prípade, že sa uvoľní miesto na kurze, budete kontaktovaný.
- Odporúča sa rezervácia ihneď po zakúpení kupónu. TU ponúkame prehľad najbližších kurzov. V prípade otázok kontaktujte školu varenia na tomasovicova@gurman-club.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 2 642 863 06.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 4. 12. 2017.
V cene
- Poldenný kurz v Škole varenia - Svetové recepty z rezancov vo Svätom Juri
- Welcome drink Prosseco
- Káva Ebenica
- Konanie kurzu: 4. 11. 2017 od 17:00 do 21:00
- Exkluzívna kuchárska kniha Školy Varenia ako bonus
- Obsah kurzu – príprava 6 receptov:
- Udon rezance v Thajskej karí – kokosovej polievke s
- krevetami
- Špagety s dubákovou omáčkou a hovädzím mäsom
- Studené Soba rezance s domácim dípom
- Tagliatelle s lososom, kôprom a smotanou
- Ryžové vermicelli so zeleninou a krevetami
- Makové hrubé slíže s prepusteným maslom
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si vybrať kurz z kalendára kurzov a vyplniť objednávku na stránke Školy varenia TU. Nahlásiť sa na termín sa môžete aj v prípade, ak je termín plný. V prípade, že sa uvoľní miesto na kurze, budete kontaktovaný.
- Odporúča sa rezervácia ihneď po zakúpení kupónu. TU ponúkame prehľad najbližších kurzov. V prípade otázok kontaktujte školu varenia na tomasovicova@gurman-club.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 2 642 863 06.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 4. 12. 2017.
V cene
- Poldenný kurz v Škole varenia - Svetové recepty z rezancov vo Svätom Juri
- Welcome drink Prosseco
- Káva Ebenica
- Konanie kurzu: 21. 11. 2017 od 17:00 do 21:00
- Exkluzívna kuchárska kniha Školy Varenia ako bonus
- Obsah kurzu – príprava 6 receptov:
- Udon rezance v Thajskej karí – kokosovej polievke s
- krevetami
- Špagety s dubákovou omáčkou a hovädzím mäsom
- Studené Soba rezance s domácim dípom
- Tagliatelle s lososom, kôprom a smotanou
- Ryžové vermicelli so zeleninou a krevetami
- Makové hrubé slíže s prepusteným maslom
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si vybrať kurz z kalendára kurzov a vyplniť objednávku na stránke Školy varenia TU. Nahlásiť sa na termín sa môžete aj v prípade, ak je termín plný. V prípade, že sa uvoľní miesto na kurze, budete kontaktovaný.
- Odporúča sa rezervácia ihneď po zakúpení kupónu. TU ponúkame prehľad najbližších kurzov. V prípade otázok kontaktujte školu varenia na tomasovicova@gurman-club.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 2 642 863 06.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Obracať sa v kuchyni, to už dávno nepatrí len gazdinkám! Privoňajte aj vy k svetovým kuchyniam a hlavne potešte svoje chuťové poháriky umením dobrého jedla.
V Škole varenia máte teraz možnosť naučiť sa až 6 skvelých receptov. Čaká na vás welcome drink, káva Ebenica a TOP šéfkuchári. Kurzy sú pre začiatočníkov aj pre pokročilých. Naučíte sa variť recepty z Talianska, Francúzska, Španielska, Thajska aj slovenské špeciality a po celú dobu vám budú radiť a dávať inštrukcie šéfkuchári ako Igor Čehy, Martin Korbelič a Marcel Ihnačák.
Igor Čehy – Najpopulárnejšie recepty svetových kuchýň
Zlomovým sa pre jeho budúcu kariéru stal rok 1991, kedy nastúpil na prax
do Maroka. Až v Maroku pochopil a na vlastnej koži zažil, ako sa má robiť
ozajstné kuchárske umenie. To poznačilo aj jeho ďalšie smerovanie a vlastnú filozofiu v prezentácií gastronómie. Po návrate pracoval v prvej reštaurácií na Slovensku , ktorá sa špecializovala na čerstvé ryby a morské živočíchy v „Casablanke“. Bola to na svoju dobu prestížna reštaurácia. Od vtedy pracoval vo viacerých reštauráciách v Bratislave, ktoré každú z nich doviedol na špičku gastronomickej kultúry v Bratislave. V roku 2007 sa stal „Executive chef spoločnosti J&T hotels management. Považuje za základ francúzsku kuchyňu a ten, kto mal to šťastie si ju vyskúšať v origináli, môže povedať, že už niečo vie. „Stále u nás pretrváva nedôvera hosťa ku kuchárovi a chcel by som sa raz dožiť takej dôvery svojich hostí, že by sme nemuseli predkladať jedálny lístok a hostia by sa nechali viesť naším umením.“ Toto je vo svete už bežná prax u renomovaných šéfkuchárov. Igor vyhral medzinárodnú súťaž v Španielsku a v roku 2007 sa stal držiteľom prestížneho ocenenia „Gurmán AWARD – kuchár roka 2007 a 2014“ udeľovanom bedekrom Gurmán na Slovensku a je spolu s Damienom Thuriesom školiacim kuchárom v „Yves Thuriés Culinary Academy“, ktorú tento svetoznámy francúzsky šéfkuchár otvára na Slovensku. Pôsobil v reštaurácii Mlyn 108 v Modre a momentálne je Executive Chef v Grand Hotel River Park. |
Zoltán Baláž – Svetové recepty z rezancov
Pracuje na pozícii Chef de cuisine čo je v preklade niečo ako šéf kuchyne. Jeho práca pre neho znamená veľa. Prežil popri jej boku obdobia kedy človek musí čeliť rôznym prekážkam v živote. Prostredie a práca v kuchyni ho vždy robili šťastným. Stretol kopec skvelých ľudí, ktorí sa s ním podelili o svoje skúsenosti a tak spolu prežili nezabudnuteľné chvíle. Plánuje sa tejto práci venovať ešte veľmi dlho a pevne verí, že úspešne. „Pamätajte, že žijeme vďaka jedlu, jedlu ktoré nám dáva potrebnú energiu a rovnako aj elán do života. Obklopte seba aj svojich blízkych, chutným, domácim a zdravým jedlom.“ |

Kurzy prebiehajú v historických priestoroch vinárskeho domu zo 17. storočia vo Svätom Juri. Moderne zariadená kuchyňa je pripravená až na 12 účastníkov. Na kurzoch bude k dispozícii zošit s receptami, zástera, potrebné suroviny a nápoje. K chutným výsledkom vášho varenia vám domáci vinár pripraví skvelé víno, aby ste svoje úsilie naozaj vychutnali!

Zoznam šéfkuchárov, ktorí vedú kurzy v škole varenia
Tomáš Sika – chef Medusa Group, patriaci do slovenskej špičky a tiež známy aj z TV obrazovky z programu Vojna kuchárov Marcel Ihnačák – známy slovenský šéfkuchár Andrea Bučeková – pracovala s Jaroslavom Žídekom v Camouflage a teraz v Albrechte, absolvovala Thuries academy Akshay Kumar Dixit – majiteľ indickej reštaurácie Ashoka Branislav Križan – absolvent Thuries Academy, kapitán Slovenského národného tímu šéfkuchárov Hotel Matyšák Bratislava Parichart Bystrianska – thajská majiteľka obchodíku Asia food Jozefína Šebáková-Zaukoucová – viceprezidentka Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, majsterka odborného výcviku ZOA v Púchove Tomáš Zapletal – známy šéfkuchár a propagátor španielskej kuchyne, ktorý pôsobil v Parcafé a rozbiehal známy Tapas bar v Retro. Teraz pôsobí v reštaurácii Zorno Alexander Ílleš – sushimajster, WABI SABI Ivan Ralbovský – šéfkuchár Brasserie LaMarine Martin Korbelič – Executive chef Medusa group Jaroslav Hladík – držiteľ zlatej vidličky od Gurmána na Slovensku |