Naučte sa najpopulárnejšie recepty svetových kuchýň!
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 4. 12. 2017.
V cene
- Poldenný kurz v Škole varenia - Najpopulárnejšie recepty svetových kuchýň
- Welcome drink Prosseco
- Káva Ebenica
- Konanie kurzu: 15. 11. 2017 od 17:00 do 21:00
- Miesto konania kurzu: Pre gurmanov, Prostredná 17, 90021 Svätý Jur
- Exkluzívna kuchárska kniha Školy Varenia ako bonus
Obsah kurzu – príprava 6 receptov:
- Salmon tartar – Nórsko
- Rissoto di funghi – Taliansko
- Tekvicová krémová polievka – Rakúsko
- Sirloin steak with home made chips – USA
- Moules de vin et de beurre – Francúzsko
- Crema catalana – Španielsko
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si vybrať kurz z kalendára kurzov a vyplniť objednávku na stránke Školy varenia TU. Nahlásiť sa na termín sa môžete aj v prípade, ak je termín plný. V prípade, že sa uvoľní miesto na kurze, budete kontaktovaný.
- Odporúča sa rezervácia ihneď po zakúpení kupónu. TU ponúkame prehľad najbližších kurzov. V prípade otázok kontaktujte školu varenia na tomasovicova@gurman-club.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 2 642 863 06.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 4. 12. 2017.
V cene
- Poldenný kurz v Škole varenia - Najpopulárnejšie recepty svetových kuchýň
- Welcome drink Prosseco
- Káva Ebenica
- Konanie kurzu: 4. 12. 2017 od 17:00 do 21:00
- Miesto konania kurzu: Pre gurmanov, Prostredná 17, 90021 Svätý Jur
- Exkluzívna kuchárska kniha Školy Varenia ako bonus
Obsah kurzu – príprava 6 receptov:
- Salmon tartar – Nórsko
- Rissoto di funghi – Taliansko
- Tekvicová krémová polievka – Rakúsko
- Sirloin steak with home made chips – USA
- Moules de vin et de beurre – Francúzsko
- Crema catalana – Španielsko
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si vybrať kurz z kalendára kurzov a vyplniť objednávku na stránke Školy varenia TU. Nahlásiť sa na termín sa môžete aj v prípade, ak je termín plný. V prípade, že sa uvoľní miesto na kurze, budete kontaktovaný.
- Odporúča sa rezervácia ihneď po zakúpení kupónu. TU ponúkame prehľad najbližších kurzov. V prípade otázok kontaktujte školu varenia na tomasovicova@gurman-club.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 2 642 863 06.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 4. 12. 2017.
V cene
- Poldenný kurz v Škole varenia - Svetové recepty z rezancov vo Svätom Juri
- Welcome drink Prosseco
- Káva Ebenica
- Konanie kurzu: 4. 11. 2017 od 17:00 do 21:00
- Exkluzívna kuchárska kniha Školy Varenia ako bonus
- Obsah kurzu – príprava 6 receptov:
- Udon rezance v Thajskej karí – kokosovej polievke s
- krevetami
- Špagety s dubákovou omáčkou a hovädzím mäsom
- Studené Soba rezance s domácim dípom
- Tagliatelle s lososom, kôprom a smotanou
- Ryžové vermicelli so zeleninou a krevetami
- Makové hrubé slíže s prepusteným maslom
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si vybrať kurz z kalendára kurzov a vyplniť objednávku na stránke Školy varenia TU. Nahlásiť sa na termín sa môžete aj v prípade, ak je termín plný. V prípade, že sa uvoľní miesto na kurze, budete kontaktovaný.
- Odporúča sa rezervácia ihneď po zakúpení kupónu. TU ponúkame prehľad najbližších kurzov. V prípade otázok kontaktujte školu varenia na tomasovicova@gurman-club.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 2 642 863 06.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 4. 12. 2017.
V cene
- Poldenný kurz v Škole varenia - Svetové recepty z rezancov vo Svätom Juri
- Welcome drink Prosseco
- Káva Ebenica
- Konanie kurzu: 21. 11. 2017 od 17:00 do 21:00
- Exkluzívna kuchárska kniha Školy Varenia ako bonus
- Obsah kurzu – príprava 6 receptov:
- Udon rezance v Thajskej karí – kokosovej polievke s
- krevetami
- Špagety s dubákovou omáčkou a hovädzím mäsom
- Studené Soba rezance s domácim dípom
- Tagliatelle s lososom, kôprom a smotanou
- Ryžové vermicelli so zeleninou a krevetami
- Makové hrubé slíže s prepusteným maslom
Obmedzenie
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si vybrať kurz z kalendára kurzov a vyplniť objednávku na stránke Školy varenia TU. Nahlásiť sa na termín sa môžete aj v prípade, ak je termín plný. V prípade, že sa uvoľní miesto na kurze, budete kontaktovaný.
- Odporúča sa rezervácia ihneď po zakúpení kupónu. TU ponúkame prehľad najbližších kurzov. V prípade otázok kontaktujte školu varenia na tomasovicova@gurman-club.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 2 642 863 06.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Obracať sa v kuchyni, to už dávno nepatrí len gazdinkám! Privoňajte aj vy k svetovým kuchyniam a hlavne potešte svoje chuťové poháriky umením dobrého jedla.
V Škole varenia máte teraz možnosť naučiť sa až 6 skvelých receptov. Čaká na vás welcome drink, káva Ebenica a TOP šéfkuchári. Kurzy sú pre začiatočníkov aj pre pokročilých. Naučíte sa variť recepty z Talianska, Francúzska, Španielska, Thajska aj slovenské špeciality a po celú dobu vám budú radiť a dávať inštrukcie šéfkuchári ako Igor Čehy, Martin Korbelič a Marcel Ihnačák.
Igor Čehy – Najpopulárnejšie recepty svetových kuchýň
Zlomovým sa pre jeho budúcu kariéru stal rok 1991, kedy nastúpil na prax
do Maroka. Až v Maroku pochopil a na vlastnej koži zažil, ako sa má robiť
ozajstné kuchárske umenie. To poznačilo aj jeho ďalšie smerovanie a vlastnú filozofiu v prezentácií gastronómie. Po návrate pracoval v prvej reštaurácií na Slovensku , ktorá sa špecializovala na čerstvé ryby a morské živočíchy v „Casablanke“. Bola to na svoju dobu prestížna reštaurácia. Od vtedy pracoval vo viacerých reštauráciách v Bratislave, ktoré každú z nich doviedol na špičku gastronomickej kultúry v Bratislave. V roku 2007 sa stal „Executive chef spoločnosti J&T hotels management. Považuje za základ francúzsku kuchyňu a ten, kto mal to šťastie si ju vyskúšať v origináli, môže povedať, že už niečo vie. „Stále u nás pretrváva nedôvera hosťa ku kuchárovi a chcel by som sa raz dožiť takej dôvery svojich hostí, že by sme nemuseli predkladať jedálny lístok a hostia by sa nechali viesť naším umením.“ Toto je vo svete už bežná prax u renomovaných šéfkuchárov. Igor vyhral medzinárodnú súťaž v Španielsku a v roku 2007 sa stal držiteľom prestížneho ocenenia „Gurmán AWARD – kuchár roka 2007 a 2014“ udeľovanom bedekrom Gurmán na Slovensku a je spolu s Damienom Thuriesom školiacim kuchárom v „Yves Thuriés Culinary Academy“, ktorú tento svetoznámy francúzsky šéfkuchár otvára na Slovensku. Pôsobil v reštaurácii Mlyn 108 v Modre a momentálne je Executive Chef v Grand Hotel River Park. |
Zoltán Baláž – Svetové recepty z rezancov
Pracuje na pozícii Chef de cuisine čo je v preklade niečo ako šéf kuchyne. Jeho práca pre neho znamená veľa. Prežil popri jej boku obdobia kedy človek musí čeliť rôznym prekážkam v živote. Prostredie a práca v kuchyni ho vždy robili šťastným. Stretol kopec skvelých ľudí, ktorí sa s ním podelili o svoje skúsenosti a tak spolu prežili nezabudnuteľné chvíle. Plánuje sa tejto práci venovať ešte veľmi dlho a pevne verí, že úspešne. „Pamätajte, že žijeme vďaka jedlu, jedlu ktoré nám dáva potrebnú energiu a rovnako aj elán do života. Obklopte seba aj svojich blízkych, chutným, domácim a zdravým jedlom.“ |

Kurzy prebiehajú v historických priestoroch vinárskeho domu zo 17. storočia vo Svätom Juri. Moderne zariadená kuchyňa je pripravená až na 12 účastníkov. Na kurzoch bude k dispozícii zošit s receptami, zástera, potrebné suroviny a nápoje. K chutným výsledkom vášho varenia vám domáci vinár pripraví skvelé víno, aby ste svoje úsilie naozaj vychutnali!

Zoznam šéfkuchárov, ktorí vedú kurzy v škole varenia
Tomáš Sika – chef Medusa Group, patriaci do slovenskej špičky a tiež známy aj z TV obrazovky z programu Vojna kuchárov Marcel Ihnačák – známy slovenský šéfkuchár Andrea Bučeková – pracovala s Jaroslavom Žídekom v Camouflage a teraz v Albrechte, absolvovala Thuries academy Akshay Kumar Dixit – majiteľ indickej reštaurácie Ashoka Branislav Križan – absolvent Thuries Academy, kapitán Slovenského národného tímu šéfkuchárov Hotel Matyšák Bratislava Parichart Bystrianska – thajská majiteľka obchodíku Asia food Jozefína Šebáková-Zaukoucová – viceprezidentka Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, majsterka odborného výcviku ZOA v Púchove Tomáš Zapletal – známy šéfkuchár a propagátor španielskej kuchyne, ktorý pôsobil v Parcafé a rozbiehal známy Tapas bar v Retro. Teraz pôsobí v reštaurácii Zorno Alexander Ílleš – sushimajster, WABI SABI Ivan Ralbovský – šéfkuchár Brasserie LaMarine Martin Korbelič – Executive chef Medusa group Jaroslav Hladík – držiteľ zlatej vidličky od Gurmána na Slovensku |