Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

2-chodové španielske menu s paellou aj s prípitkom

La Cabaña Bratislava - Podunajské Biskupice (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku La Cabaña

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (1)
  • 600 g Paella so slávkami a krevetami s čerstvou sezónnou zeleninou
    ALEBO
    600 g Paella s králičím mäsom a čerstvou sezónnou zeleninou
  • 2 × 120 g Dezert - vanilkovo ovocný (katalánsky) puding s karamelizovaným cukrom
  • 2 × 0,1 l Španielské biele víno
  • Rezerváciu je potrebné urobiť aspoň 1deň vopred na tel. č. +421 902 398 876, prípadne e‑mailom na pacopolova@yahoo.es. Všetko sa pripravuje z čerstvých surovín.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.  
  • V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutú rezerváciu, oznámte to čo najskôr na tel.č. +421 902 398 876.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

25,90 €
25,90 €

Ak už nemôžete ísť na dovolenku vy, pošlite na ňu aspoň vaše chuťové bunky. A to priamo do Španielska v akcii špeciálne pre Zľavomaťákov!

Navštívte „La Cabaña“- španielsky tapas bar s možnosťou ochutnať španielske špeciality a vína. Paella patrí k charakteristickým špecialitám a považuje sa za národné jedlo reprezentujúce temperamentné Španielsko po celom svete.

Paella je ryžové jedlo, ktoré vzniklo v jeho súčasnej podobe v polovici 19. storočia vo Valencii na východnom pobreží Španielska. Ryža hrá v španielskej kuchyni veľmi dôležitú úlohu a je základom mnohých tradičných jedál.

Dnes sa paella pripravuje v každej oblasti Španielska s použitím akejkoľvek zložky dobre kombinovateľnej s ryžou. Paella Valenciana predstavuje základnú, originálnu receptúru, z ktorej sa neskôr odvodili ďalšie druhy.

Skladá sa z bielej ryže, zo zeleniny, z králičieho, kuracieho alebo kačacieho mäsa, slimákov, fazule a korenia. Paella de Marisco patrí k najčastejšie pripravovaným odrodám, jej hlavnou ingredienciou sú morské plody. 

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore