2-chodové španielske menu s paellou aj s prípitkom
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 2. 4. 2018.
V cene
- 600 g Paella so slávkami a krevetami s čerstvou sezónnou zeleninou
ALEBO
600 g Paella s králičím mäsom a čerstvou sezónnou zeleninou - 2 × 120 g Dezert - vanilkovo ovocný (katalánsky) puding s karamelizovaným cukrom
- 2 × 0,1 l Španielské biele víno
- Rezerváciu je potrebné urobiť aspoň 1deň vopred na tel. č. +421 902 398 876, prípadne e‑mailom na pacopolova@yahoo.es. Všetko sa pripravuje z čerstvých surovín.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutú rezerváciu, oznámte to čo najskôr na tel.č. +421 902 398 876.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Ak už nemôžete ísť na dovolenku vy, pošlite na ňu aspoň vaše chuťové bunky. A to priamo do Španielska v akcii špeciálne pre Zľavomaťákov!
Navštívte „La Cabaña“- španielsky tapas bar s možnosťou ochutnať španielske špeciality a vína. Paella patrí k charakteristickým špecialitám a považuje sa za národné jedlo reprezentujúce temperamentné Španielsko po celom svete.
Paella je ryžové jedlo, ktoré vzniklo v jeho súčasnej podobe v polovici 19. storočia vo Valencii na východnom pobreží Španielska. Ryža hrá v španielskej kuchyni veľmi dôležitú úlohu a je základom mnohých tradičných jedál.
Dnes sa paella pripravuje v každej oblasti Španielska s použitím akejkoľvek zložky dobre kombinovateľnej s ryžou. Paella Valenciana predstavuje základnú, originálnu receptúru, z ktorej sa neskôr odvodili ďalšie druhy.
Skladá sa z bielej ryže, zo zeleniny, z králičieho, kuracieho alebo kačacieho mäsa, slimákov, fazule a korenia. Paella de Marisco patrí k najčastejšie pripravovaným odrodám, jej hlavnou ingredienciou sú morské plody.