Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Ochutnávka vín s možnosťou sabráže vo vinotéke WINE EXPERT

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku WINE EXPERT

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap
Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (2)
  • Ochutnávka 6 druhov vín so someliérom WINE EXPERT:
    • 1 × 0,05l Taliansko Contessa Carola Spumante Rosé 0,75l šumivé rosé extra dry

    • 1 × 0,05l Slovensko Víno Nichta Rizling Vlašský 0,75l AOV biele 2017 suché

    • 1 × 0,05l Slovensko Vínko Klimko Müller Thurgau 0,75l AOV biele 2017 suché

    • 1 × 0,05l Slovensko VVD – Dvory nad Žitavou EOS Tramín červený 0,75l AOV biele 2016 polosuché

    • 1 × 0,05l Slovensko Frtus Winery Frankovka modrá rosé 0,75l AOV rosé 2017 polosuché

    • 1 × 0,05l Slovensko Modran Klimko Wine Frankovka modra 0,75l AOV červené 2017 suché

  • 1 x Džbán vody  

  • 1 × 150 g Misa – holandské a francúzske syry, prosciutto, olivy, chlieb

  • Okrem degustácie Vás someliéri oboznámia a predstavia Vám rôzne poháre a kalichy na víno, aby ste vedeli, ktoré sa hodia ku konkrétnym druhom vína (či už podľa farby vína, vône alebo jeho intenzity)

  • Dĺžka degustácie: cca 1,5 hodiny 

Obmedzenie

Degustácia nie je obmedzená minimálnym počtom osôb, no maximálne sa na jednej degustácií môže zúčastniť 14 osôb.
  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte na tel. č. +421 917 888 830.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
  • V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 917 888 830.
13,49 €
13,49 €
17,99 €
17,99 €

Šabľa sa v minulosti používala vo vojnách. Avšak to bolo hlúpe využitie tohto nástroja. Dnes môžete šabľu využiť na niečo omnoho lepšie – otváranie vín.

Ponorte sa do sveta tých najlepších vín vo WINE EXPERT. Celý tím vo WINE EXPERT je spojený láskou k vínu a skladá sa z tých najlepších someliérov.

Vyskúšajte si sabráž – techniku otvárania vín šabľou. Tento spôsob je vhodný na oslavách. Pri sabráži treba brať do úvahy teplotu sektu, kvalitu skla a správny uhol seku. Pri sabráži sa okrem šable používajú aj sekery, meče aj golfové palice. Správne vykonaná sabráž nezanechá v sekte žiadne čiastočky skla.

Tomáš Vyšvader, profesionálny someliér z WINE EXPERT, na Slovak Food Festivale prekonal rekord, keď odsabrážoval obrovský 12 litrový sekt Ferrari. Zároveň sabrážou 7 fliaš s rôznym objemom vytvoril nový rekord. 

Hore
Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita