Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Konfitované hovädzie rebrá či teľací rump steak svetovej kvality

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Fabrika restaurant Poprad

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (2)
  • 300 g Konfitované hovädzie rebrá s jablkovo-brusnicovým chutney
  • 180 g Zemiakové hranolky 
  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte vopred na tel.č.: +421 527 762 222.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.


  • V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. čísle +421 527 762 222.

Obsahuje nasledujúce alergény:

9 10

Zobraziť zoznam alergénov

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

14,40 € −23 % 10,99 €
14,40 € −23 % 10,99 €
18,90 € −20 % 14,99 €
18,90 € −20 % 14,99 €
Šéfkuhár so svetovými skúsenosťami
Kvalitné a čerstvé suroviny
Otvorené aj cez víkendy

Pochutnajte si na slovenskom mäse v BIO kvalite v podaní šéfkuchára so svetovými skúsenosťami – a to i z michelinskej reštaurácie! Vybrať si môžete medzi hovädzími rebrami alebo teľacím steakom.

„Snažíme sa odlíšiť, robiť veci úplne inak, ako sa robia v iných reštauráciách. Používame nové spôsoby ako pošírovanie, konfitovanie, sous-vide, či varenie na pare. Ide o omnoho zdravšie spôsoby prípravy jedla. Okrem toho varíme z čerstvých potravín. U nás žiadne mrazené výrobky či polotovary nenájdete. Vy­rábame si všetko od domáceho chleba, až po pečivo ku káve,  prezradil spolumajiteľ Fabriky a zároveň šéfkuchár Milan Kovalčík.

Reštaurácia, ktorá ma charizmu

Vďaka svojmu industriálnemu štýlu, v ktorom je zariadená, dostala nová reštaurácia názov Fabrika. Pri navrhovaní interiéru sa architekt vyhral s každým detailom. Hrnce zavesené nad barom, ktoré slúžia na ohrievanie jedla, sudy namiesto umývadiel na toaletách či stôl vyrobený z dreva lode, ktorá sa plavila po oceáne. To je len zlomok toho, čo vás zaručene upúta.

Okrem toho tu nájdete i salónik, barovú časť ako srdce reštaurácie a kaviarenský kútik. Samozrejmosťou je stavebne oddelená fajčiarska časť.

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore