Konfitované hovädzie rebrá či teľací rump steak svetovej kvality
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 10. 12. 2018.
V cene
- 300 g Konfitované hovädzie rebrá s jablkovo-brusnicovým chutney
- 180 g Zemiakové hranolky
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte vopred na tel.č.: +421 527 762 222.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. čísle +421 527 762 222.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 10. 12. 2018.
V cene
- 200 g Teľací rump steak s avokádovou salsou s paradajkami a s demi-glace
- 180 g Batatatové hranolky
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte vopred na tel.č.: +421 527 762 222.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. čísle +421 527 762 222.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Pochutnajte si na slovenskom mäse v BIO kvalite v podaní šéfkuchára so svetovými skúsenosťami – a to i z michelinskej reštaurácie! Vybrať si môžete medzi hovädzími rebrami alebo teľacím steakom.
„Snažíme sa odlíšiť, robiť veci úplne inak, ako sa robia v iných reštauráciách. Používame nové spôsoby ako pošírovanie, konfitovanie, sous-vide, či varenie na pare. Ide o omnoho zdravšie spôsoby prípravy jedla. Okrem toho varíme z čerstvých potravín. U nás žiadne mrazené výrobky či polotovary nenájdete. Vyrábame si všetko od domáceho chleba, až po pečivo ku káve, “ prezradil spolumajiteľ Fabriky a zároveň šéfkuchár Milan Kovalčík.
Rodák z Prešova študoval hotelovú akadémiu, hneď po jej skončení sa pobral do Nemecka, neskôr brázdil moria na lodiach, zavialo ho aj do talianskych hôr a neskôr do Česka. Všade získal skúsenosti, tipy, inšpirácie. Naposledy pracoval v michelinskej reštaurácii v Prahe, pričom študoval vysokú hotelovú školu. A keď cítil, že je čas vrátiť sa domov a založiť rodinu, voľba padla na Poprad pre blízkosť hôr, na ktorú si zvykol v Taliansku, i pre cestovný ruch v neďalekých Tatrách. Na osobnú skúsenosť stavil aj pri zostavovaní tímu, ktorý je pre podnik tohto typu nevyhnutná podmienka úspechu. Základ tvoria jeho kolegovia z bývalých pôsobísk, zvyšok doladil z konkurzov. „Keď som sa rozhodol pre túto reštauráciu, vzal som do ruky telefón a zavolal som im. Poznali ma, koncept podniku ich zaujal, tak prišli a neľutujú,“ vysvetľuje mi na pohľad jednoduchý príbeh. |
Reštaurácia, ktorá ma charizmu
Vďaka svojmu industriálnemu štýlu, v ktorom je zariadená, dostala nová reštaurácia názov Fabrika. Pri navrhovaní interiéru sa architekt vyhral s každým detailom. Hrnce zavesené nad barom, ktoré slúžia na ohrievanie jedla, sudy namiesto umývadiel na toaletách či stôl vyrobený z dreva lode, ktorá sa plavila po oceáne. To je len zlomok toho, čo vás zaručene upúta.
Okrem toho tu nájdete i salónik, barovú časť ako srdce reštaurácie a kaviarenský kútik. Samozrejmosťou je stavebne oddelená fajčiarska časť.