Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Konfitované kačacie stehno s červenou kapustou a domácimi lokšami + víno alebo pivo

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Bistro Chef Zvolen

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (1)
  • 1 × 100 g Chrumkavá domáca žemlička s čerstvou domácou nátierkou (podľa dennej ponuky)
  • 1 × 200 g Konfitované kačacie stehno
  • 1 × 150 g Červená kapusta
  • 1 × 120 g Domáce lokše (2 ks)                                                                     
  • 1 x 0,3 l piva alko alebo nealko (na výber podľa ponuky) ALEBO 0,2 l vína podľa vlastného výberu 
  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si rezervovať stôl min. 12 hod. vopred na tel. čísle 045⁠/⁠535 31 51.
  • Je potrebné preukázať sa platným voucherom v mobilom telefóne, v SMS alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie

V prípade, že ste si rezervovali stôl a nemôžete v dohodnutý termín prísť, čo najskôr zavolajte na tel. číslo 045⁠/⁠535 31 51, aby ste rezerváciu zmenili. 

Obsahuje nasledujúce alergény:

1

Zobraziť zoznam alergénov

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

21,00 € −33 % 13,99 €
21,00 € −33 % 13,99 €
Skúsený šéfkuchár s oceneniami
Lokálni dodávatelia surovín
V centre mesta

Mohli by sme vás lákať nespočetným množstvom ocenení, medailí a fantastických recenzií, ktoré šéfkuchár Erik Volko a Bistro Chef získali. Ale praktická ukážka majstrovstva bude lepšia. Takto chutí pečené kačacie stehno na svetovej úrovni!

Chuť jedla je dokonalá vďaka používaniu sezónnych potravín a spolupráci s lokálnymi dodávateľmi. Tým sa zároveň chráni príroda (menej zbytočných obalov, menej odpadu, menej mrazenia a chladenia, menej spálených pohonných hmôt pri preprave… na tom všetkom Bistru Chef záleží). 

A ich filozofia? Využívať všetko to, čo príroda ponúka, v správnom čase. Vtedy to vonia a chutí najlepšie. Preto v tejto reštaurácii nenájdete celoročné menu. Tu sa totiž fandí sezónnemu jedeniu.

Šéfkuchár Erik Volko

Erika Volka vo zvolenskom Bistre Chef môžete vidieť v akcii hneď po vkročení do reštaurácie. Otvorená kuchyňa sa totiž nachádza oproti vchodu. A pokiaľ by ste sa kuchárskemu umeniu chceli priučiť od toho najpovolanejšieho, máme dobrú správu – bistro organizuje aj školy varenia!

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore