V prípade, že ste si rezervovali stôl a nemôžete v dohodnutý termín prísť, čo najskôr zavolajte na tel. číslo 045/535 31 51, aby ste rezerváciu zmenili.
Mohli by sme vás lákať nespočetným množstvom ocenení, medailí a fantastických recenzií, ktoré šéfkuchár Erik Volko a Bistro Chef získali. Ale praktická ukážka majstrovstva bude lepšia. Takto chutí pečené kačacie stehno na svetovej úrovni!
Chuť jedla je dokonalá vďaka používaniu sezónnych potravín
a spolupráci s lokálnymi dodávateľmi. Tým sa zároveň chráni príroda (menej zbytočných obalov, menej odpadu, menej
mrazenia a chladenia, menej spálených pohonných hmôt pri preprave… na tom
všetkom Bistru Chef záleží).
A ich filozofia? Využívať všetko to, čo príroda ponúka, v správnom
čase. Vtedy to vonia a chutí najlepšie. Preto v tejto reštaurácii
nenájdete celoročné menu. Tu sa totiž fandí sezónnemu
jedeniu.
Erik Volko, kreatívny a inšpiratívny šéfkuchár, so skvelým tímom, ponúka kvalitnú, sezónnu, jednoduchú a chutnú súčasnú
gastronómiu. Spája, vyvažuje a kombinuje chute, učí ľudí nielen dobrému
jedlu, ale aj jeho príprave.
Svoju kuchársku kariéru na Slovensku odštartoval v Hoteli Grand
Jasná kde nastúpil ako kuchár hneď po príchode z Nemecka.
Postupne sa vypracoval na zástupcu šéfkuchára, medzi tým sa stal členom
Gourmet klubu kde sa zúčastňoval domácich aj zahraničných súťaží.
Potom pôsobil ako šéfkuchár hotela Hills v Starej Lesnej,
Crystal Bar and Restaurant – šéfkuchár, Grand Hotel Kempinski High
Tatras – Sous Chef.Kde spolu aj s Head Chefom Gabrielom
Kocákom slončili ako najlepšia hotelová reštaurácia roka na Slovensku za
rok 2012. Na základe toho dostali ocenenie Zlatú
vidličku.
Erika Volka vo zvolenskom Bistre Chef môžete vidieť
v akcii hneď po vkročení do reštaurácie. Otvorená kuchyňa sa totiž nachádza oproti vchodu. A pokiaľ by ste sa kuchárskemu umeniu chceli
priučiť od toho najpovolanejšieho, máme dobrú správu – bistro
organizuje aj školy varenia!