Konfitované kačacie stehno s červenou kapustou a domácimi lokšami + víno alebo pivo
Prehľad ponuky
200 g Konfitované kačacie stehno s červenou kapustou a domácou lokšou + nápoj podľa výberu
Termín
Platnosť do 22. 12. 2018.
V cene
- 1 × 100 g Chrumkavá domáca žemlička s čerstvou domácou nátierkou (podľa dennej ponuky)
- 1 × 200 g Konfitované kačacie stehno
- 1 × 150 g Červená kapusta
- 1 × 120 g Domáce lokše (2 ks)
- 1 x 0,3 l piva alko alebo nealko (na výber podľa ponuky) ALEBO 0,2 l vína podľa vlastného výberu
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné si rezervovať stôl min. 12 hod. vopred na tel. čísle 045/535 31 51.
- Je potrebné preukázať sa platným voucherom v mobilom telefóne, v SMS alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
V prípade, že ste si rezervovali stôl a nemôžete v dohodnutý termín prísť, čo najskôr zavolajte na tel. číslo 045/535 31 51, aby ste rezerváciu zmenili.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Mohli by sme vás lákať nespočetným množstvom ocenení, medailí a fantastických recenzií, ktoré šéfkuchár Erik Volko a Bistro Chef získali. Ale praktická ukážka majstrovstva bude lepšia. Takto chutí pečené kačacie stehno na svetovej úrovni!
Chuť jedla je dokonalá vďaka používaniu sezónnych potravín a spolupráci s lokálnymi dodávateľmi. Tým sa zároveň chráni príroda (menej zbytočných obalov, menej odpadu, menej mrazenia a chladenia, menej spálených pohonných hmôt pri preprave… na tom všetkom Bistru Chef záleží).
A ich filozofia? Využívať všetko to, čo príroda ponúka, v správnom čase. Vtedy to vonia a chutí najlepšie. Preto v tejto reštaurácii nenájdete celoročné menu. Tu sa totiž fandí sezónnemu jedeniu.
Erik Volko, kreatívny a inšpiratívny šéfkuchár, so skvelým tímom, ponúka kvalitnú, sezónnu, jednoduchú a chutnú súčasnú gastronómiu. Spája, vyvažuje a kombinuje chute, učí ľudí nielen dobrému jedlu, ale aj jeho príprave. Svoju kuchársku kariéru na Slovensku odštartoval v Hoteli Grand Jasná kde nastúpil ako kuchár hneď po príchode z Nemecka. Postupne sa vypracoval na zástupcu šéfkuchára, medzi tým sa stal členom Gourmet klubu kde sa zúčastňoval domácich aj zahraničných súťaží. Potom pôsobil ako šéfkuchár hotela Hills v Starej Lesnej, Crystal Bar and Restaurant – šéfkuchár, Grand Hotel Kempinski High Tatras – Sous Chef. Kde spolu aj s Head Chefom Gabrielom Kocákom slončili ako najlepšia hotelová reštaurácia roka na Slovensku za rok 2012. Na základe toho dostali ocenenie Zlatú vidličku. |
Erika Volka vo zvolenskom Bistre Chef môžete vidieť v akcii hneď po vkročení do reštaurácie. Otvorená kuchyňa sa totiž nachádza oproti vchodu. A pokiaľ by ste sa kuchárskemu umeniu chceli priučiť od toho najpovolanejšieho, máme dobrú správu – bistro organizuje aj školy varenia!