Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.
Kurz varenia Detox alebo kurz Jar na tanieri
Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku HU:MAN
Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.
Upozorniť na nové ponukyNenechajte si ujsť nové ponuky podniku HU:MAN
Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.
Upozorniť na nové ponukyPrihlásením k odberu vyjadrujete súhlas s podmienkami použitiaZlavomat.sk. Prečítajte si taktiež informácie o tom, ako spracovávame osobné údaje.
Upozornenie nastavené
Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete
Prehľad ponuky
Chcete sa naučiť pripravovať špeciality pod vedením profesionálnych kuchárov v reštaurácii HUMAN? Prihláste sa na kurzy varenia pod vedením executive chefa Antona Holomáňa a šéfkuchára Petra Ďurča, vďaka ktorým sa naučíte vyčarovať kulinársky zázrak aj vo vašej kuchyni.
Na kurze detox sa naučíte ako variť ľahké jedlá v rámci povianočného detoxu, ako pripravovať ryby a zeleninové šaláty. Zvládnete varenie kapustovej tukožravej polievky, prípravu ovocných a zeleninových smoothie a zdravých dezertov.
Na kurze Jar na tanieri sa naučíte pripravovať studené a teplé jedlá z mladej jarnej zeleniny, ľahko stráviteľné mäso i šaláty z divo rastúcich jarných byliniek.
Kurzy prebiehajú pod vedením šéfkuchára Petra Ďurča a Antona Holomáňa.
Anton Holomáň - Mladý ambiciózny kuchár. Narodil sa v Prešove, kde aj vyštudoval SOŠ (odbor kuchár). Ešte počas štúdia absolvoval 5-mesačnú prax v *****hoteli na ostrove Kos v Grécku. Po škole sa zamestnal v penzióne v Tatranskej Lomnici. Neskôr pracoval v reštaurácii v Poprade. Aktuálne pracuje v Hotel Hills Stará Lesná **** ako Chef de partie. Rád obetuje svoj voľný čas pre zdokonaľovanie sa v aktuálnych gastronomických trendoc a rovnako je členom Gourmet klubu. |
Peter Ďurčo je majstrom odborného výcviku kuchárov. Má skúsenosti zo zahraničia a stáva sa členom Gourmet klubu, prevádzkuje vlastnú reštauráciu Top restaurant a v roku 2009, 2010 bedeker Trend Top reštaurácie a hotely zaradil Petra Ďurča medzi Top šéfkuchárov na Slovensku. Pokorne a pokojne varí v Žiline jedlá, ktoré patria k tomu najlepšiemu, čo sa dá na Slovensku ochutnať. |
Reštaurácia HUMAN
Reštaurácii HUMAN zaleží na tom, aby popri výbere kvalitných zdrojov rešpektovali samotnú prírodu, ekológiu a humánny chov. Preto sa zameriava na mäso, ktoré pochádza z domácich chovov / C+C pfeiffer, BioFarma Turová/, za studena lisované oleje /Olej Hont Súdovce/, syry / Mliečna farma Braunvieh/ ovocie a zelenina od lokálnych farmárov, zameriava sa na sezónny vyber surovín a čerstvé bylinky.