Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kurz varenia Detox alebo kurz Jar na tanieri

HU:MAN Žilina  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku HU:MAN

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Kontakt
Dnes otvorené: 9:00–22:00
Varianty (2)

Chcete sa naučiť pripravovať špeciality pod vedením profesionálnych kuchárov v reštaurácii HUMAN? Prihláste sa na kurzy varenia pod vedením executive chefa Antona Holomáňa a šéfkuchára Petra Ďurča, vďaka ktorým sa naučíte vyčarovať kulinársky zázrak aj vo vašej kuchyni. 

Na kurze detox sa naučíte ako variť ľahké jedlá v rámci povianočného detoxu, ako pripravovať ryby a zeleninové šaláty. Zvládnete varenie kapustovej tukožravej polievky, prípravu ovocných a zeleninových smoothie a zdravých dezertov.

Na kurze Jar na tanieri sa naučíte pripravovať studené a teplé jedlá z mladej jarnej zeleniny, ľahko stráviteľné mäso i šaláty z divo rastúcich jarných byliniek.

Kurzy prebiehajú pod vedením šéfkuchára Petra Ďurča Antona Holomáňa.

Reštaurácia HUMAN

Reštaurácii HUMAN zaleží na tom, aby popri výbere kvalitných zdrojov rešpektovali samotnú prírodu, ekológiu a humánny chov. Preto sa zameriava na mäso, ktoré pochádza z domácich chovov / C+C pfeiffer, BioFarma Turová/, za studena lisované oleje /Olej Hont Súdovce/, syry / Mliečna farma Braunvieh/ ovocie a zelenina od lokálnych farmárov, zameriava sa na sezónny vyber surovín a čerstvé bylinky. 




Hore