Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kurz varenia Detox alebo kurz Jar na tanieri

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku HU:MAN

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (2)

Termín

Št 17. 1. 2019 18:00

1 osoba

  • Teoretická časť 
  • Praktická časť 
  • Stolovanie
  • Večera s vínom

Trvanie kurzu: 180 min. 

  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte vopred na e‑mail restauracia@human.sk alebo na tel.čísle: +421 918 078 937.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
  • V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. čísle:  +421 918 078 937.

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

89,00 € −16 % 74,90 €
89,00 € −16 % 74,90 €
89,00 € −16 % 74,90 €
89,00 € −16 % 74,90 €

Chcete sa naučiť pripravovať špeciality pod vedením profesionálnych kuchárov v reštaurácii HUMAN? Prihláste sa na kurzy varenia pod vedením executive chefa Antona Holomáňa a šéfkuchára Petra Ďurča, vďaka ktorým sa naučíte vyčarovať kulinársky zázrak aj vo vašej kuchyni. 

Na kurze detox sa naučíte ako variť ľahké jedlá v rámci povianočného detoxu, ako pripravovať ryby a zeleninové šaláty. Zvládnete varenie kapustovej tukožravej polievky, prípravu ovocných a zeleninových smoothie a zdravých dezertov.

Na kurze Jar na tanieri sa naučíte pripravovať studené a teplé jedlá z mladej jarnej zeleniny, ľahko stráviteľné mäso i šaláty z divo rastúcich jarných byliniek.

Kurzy prebiehajú pod vedením šéfkuchára Petra Ďurča Antona Holomáňa.

Reštaurácia HUMAN

Reštaurácii HUMAN zaleží na tom, aby popri výbere kvalitných zdrojov rešpektovali samotnú prírodu, ekológiu a humánny chov. Preto sa zameriava na mäso, ktoré pochádza z domácich chovov / C+C pfeiffer, BioFarma Turová/, za studena lisované oleje /Olej Hont Súdovce/, syry / Mliečna farma Braunvieh/ ovocie a zelenina od lokálnych farmárov, zameriava sa na sezónny vyber surovín a čerstvé bylinky. 




Hore