Kurz varenia Detox alebo kurz Jar na tanieri
Prehľad ponuky
Termín
Št 17. 1. 2019 18:00
V cene
1 osoba
- Teoretická časť
- Praktická časť
- Stolovanie
- Večera s vínom
Trvanie kurzu: 180 min.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte vopred na e‑mail restauracia@human.sk alebo na tel.čísle: +421 918 078 937.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. čísle: +421 918 078 937.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Št 14. 3. 2019 18:00
V cene
1 osoba
- Teoretická časť
- Praktická časť
- Stolovanie
- Večera s vínom
Trvanie kurzu: 180 min.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte vopred na e‑mail restauracia@human.sk alebo na tel.čísle: +421 918 078 937.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. čísle: +421 918 078 937.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Chcete sa naučiť pripravovať špeciality pod vedením profesionálnych kuchárov v reštaurácii HUMAN? Prihláste sa na kurzy varenia pod vedením executive chefa Antona Holomáňa a šéfkuchára Petra Ďurča, vďaka ktorým sa naučíte vyčarovať kulinársky zázrak aj vo vašej kuchyni.
Na kurze detox sa naučíte ako variť ľahké jedlá v rámci povianočného detoxu, ako pripravovať ryby a zeleninové šaláty. Zvládnete varenie kapustovej tukožravej polievky, prípravu ovocných a zeleninových smoothie a zdravých dezertov.
Na kurze Jar na tanieri sa naučíte pripravovať studené a teplé jedlá z mladej jarnej zeleniny, ľahko stráviteľné mäso i šaláty z divo rastúcich jarných byliniek.
Kurzy prebiehajú pod vedením šéfkuchára Petra Ďurča a Antona Holomáňa.
Anton Holomáň - Mladý ambiciózny kuchár. Narodil sa v Prešove, kde aj vyštudoval SOŠ (odbor kuchár). Ešte počas štúdia absolvoval 5-mesačnú prax v *****hoteli na ostrove Kos v Grécku. Po škole sa zamestnal v penzióne v Tatranskej Lomnici. Neskôr pracoval v reštaurácii v Poprade. Aktuálne pracuje v Hotel Hills Stará Lesná **** ako Chef de partie. Rád obetuje svoj voľný čas pre zdokonaľovanie sa v aktuálnych gastronomických trendoc a rovnako je členom Gourmet klubu. |
Peter Ďurčo je majstrom odborného výcviku kuchárov. Má skúsenosti zo zahraničia a stáva sa členom Gourmet klubu, prevádzkuje vlastnú reštauráciu Top restaurant a v roku 2009, 2010 bedeker Trend Top reštaurácie a hotely zaradil Petra Ďurča medzi Top šéfkuchárov na Slovensku. Pokorne a pokojne varí v Žiline jedlá, ktoré patria k tomu najlepšiemu, čo sa dá na Slovensku ochutnať. |
Reštaurácia HUMAN
Reštaurácii HUMAN zaleží na tom, aby popri výbere kvalitných zdrojov rešpektovali samotnú prírodu, ekológiu a humánny chov. Preto sa zameriava na mäso, ktoré pochádza z domácich chovov / C+C pfeiffer, BioFarma Turová/, za studena lisované oleje /Olej Hont Súdovce/, syry / Mliečna farma Braunvieh/ ovocie a zelenina od lokálnych farmárov, zameriava sa na sezónny vyber surovín a čerstvé bylinky.