Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nová Survival Escape hra – prežijete apokalypsu?

4,8 / 5 Izba číslo 13 Bratislava  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Izba číslo 13

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

4,0

Páčilo sa nám, napriek tomu že sme to tentokrát nedali, bolo to zložitejšie ako Lebka

Mitch
Komplikované a interaktívne hlavolamy
Hra v slovenčine aj angličtine
Odskúšaná viac ako 20 000 spokojnými zákazníkmi
Varianty (1)
Komplikované a interaktívne hlavolamy
Hra v slovenčine aj angličtine
Odskúšaná viac ako 20 000 spokojnými zákazníkmi

Z ničoho nič sa spustili výstražné sirény. Nikto nevie, čo sa deje. Vonku vypukla panika a chaos, no jediné, čo vás v tejto chvíli zaujíma, je, ako sa čo najrýchlejšie dostať so svojimi priateľmi do najbližšieho protiatómového krytu!

Máte šťastie, jeden bunker sa nachádza priamo pri vás. Vchádzate do neho a myslíte si, že z toho najhoršieho ste vonku. No zisťujete, že bunker, v ktorom ste sa ocitli, má už čo to za sebou a je totálne bez elektriny, bez vody a čo je najhoršie, je v ňom kyslík presne na 60 minút. Jediné, čo vám ostáva, je dať bunker dokopy, aby ste v ňom dokázali prežiť apokalypsu.

  • Prvá úloha: zapnúť záložný generátor.
  • Druhá úloha: zapnúť hlavný prívod vody.
  • Posledná úloha: zapnúť hlavný prívod kyslíka.

Plán by ste mali. No dokážete to za 60 minút? Vašou úlohou totiž nie je uniknúť, ale prežiť!

Survival Escape hra je skvelý tip na teambuilding, netradičné rande, rozlúčku so slobodou alebo upršané popoludnie s priateľmi. Vyžaduje logické myslenie, správnu intuíciu a tímovú spoluprácu. Vašou úlohou je nájsť a použiť všetky potrebné kľúče, kódy a predmety, ktoré nájdete v hre. Všetky puzzle a hlavolamy musia byť vyriešené, aby ste dokázali prežiť.

Maximálna kapacita je 2 až 5 hráčov. Všetci hráči sú členmi jedného tímu, ktorého cieľom bude prežiť. Ak sa chcete pokúsiť o prežitie sám/sama, je to na vás. Ale je to takmer nemožné, keďže je potrebná tímová spolupráca. Členom tímu sa môže stať hocikto, nezáleží na veku ani pohlaví (mladší ako 14 rokov iba so sprievodom dospelej osoby).

Izba číslo 13 

Izba číslo 13 pôsobí na trhu už od roku 2013 a vypracovala sa na najväčšiu a najlepšie hodnotenú únikovú hru na Slovensku a na jednu z najlepšie hodnotených Escape Rooms v strednej Európe. Momentálne má k dispozícii 5 rôznych tematických hier v Bratislave, rozprestierajúcich sa na ploche viac ako 250 m². Samozrejme, všetky priestory sú plne klimatizované. Za 6 rokov na trhu absolvovalo hru viac ako 20 000 spokojných hráčov a viac ako 400 firiem. 

Hore