Jednodňová vstupenka pre 1 osobu na výstavu GASTRA & KULINÁRIA 2019 - výstava je zameraná na výrobcov a dodávateľov kvalitných potravín, nápojov, ingrediencií, ale tiež inovácie v technológiách a vybavení pre potravinársky priemysel, gastronomické a ubytovacie zariadenia
Termín výstavy: 6. 11. – 9. 11. 2019 (od 9:30 hod. do 17:00 hod.)
Miesto konania výstavy: Agrokomplex Nitra
VÝSTAVA JE OTVORENÁ PRE VEREJNOSŤ KAŽDÝ DEŇ
Obmedzenie
Voucher je možné využiť iba v termíne od 6. 11. 2019 do 9. 11. 2019.
Vouchery zakúpené na konkrétny termín nie je možné refundovať po skončení ich platnosti.
V zmysle ust. § 7 ods. 6 písm. k) zákona č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho, nemôže spotrebiteľ odstúpiť od zmluvy, predmetom ktorej je poskytnutie služieb súvisiacich s činnosťami v rámci voľného času a podľa ktorej sa predávajúci zaväzuje poskytnúť tieto služby v dohodnutom čase alebo v dohodnutej lehote. Na základe uvedeného nie je v prípade zakúpenia vstupenky možné odstúpenie od zmluvy a žiadať vrátenie vstupného.
Čo majú spoločné milovníci dobrého jedla? Všetci budú 6. 11. až 9. 11. 2019 na veľtrhu GASTRA & KULINÁRIA 2019 v nitrianskom výstavisku Agrokomplex.
Veľtrh GASTRA & KULINÁRIA 2019 sa predstaví na pôde
nitrianskeho výstaviska Agrokomplex. Kontraktačno-predajný veľtrh je
zameraný na trendy modernej gastronómie, potraviny, nápoje a zdravý
životný štýl. Cieľom výstavy je komplexná prezentácia výrobcov a dodávateľov kvalitných potravín, nápojov a ingrediencií. Jej súčasťou
je aj predstavenie technologických inovácií a vybavení pre potravinársky
priemysel, gastronomické a ubytovacie zariadenia.
Tohtoročnou témou je podpora trendu návratu k lokálnym
tradíciám a výrobkom vysokej kvality, ktorý dnes predstavujú slovenskí
výrobcovia.
Návštevníci sa môžu tešiť na zaujímavé prednášky aj živé
prezentácie – odhaľte napríklad tradičný spôsob výroby
domáceho chleba a pečiva tzv. kváskovaním, alebo si pozrite ukážku celého
procesu výroby mäsovej pochúťky.
Na svoje si prídu aj milovníci sladkého, vďaka študentom hotelovej
akadémie L. Wintera, ktorí predvedú kreslenie na čokoládu a zdobenie
perníkov modrotlačou. Spoločnosť LYRA GROUP zase predstaví výrobu
čokolád „bean-to-bar“ – teda celý proces spracovania kakaového bôbu
na obľúbenú pochúťku.
Termín výstavy: 6. 11. – 9. 11. 2019 (od 9:30 hod.
do 17:00 hod.)
Na návštevníkov čakajú aj rôzne súťaže – napríklad „Torta
roka“, s témou „Hrady a zámky Slovenska“, ktorú organizuje Spolok
cukrárov Slovenska. Alebo na expozícii Pekárov dvor sa môžete aj vy
zapojiť do súťaže „Najlepší pagáč“ či „Upeč si vlastnú
vianočku“.
Milovníkov zdravého jedla určite prilákajú diskusie
s foodblogermi o zdravej výžive, prednáška o pozitívnych
vplyvoch čokolády na zdravie a venovať sa budú aj téme (ne)plytvania
potravinami.