Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie.

České 100% prírodné sušené mäso: hovädzie, morčacie a jelenie

masohere.sk 22 predajov

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku masohere.sk

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku
Variant:
5 x Sušené morčacie mäso „Chilli“ (200 g)
Ukončené
16,49 €

V cene variantu:

5 x Sušené morčacie mäso „Chilli“ (200 g)

  • Obsah balenia: 5 × 40 g Morčacie Chilli
  • Zloženie: Morčacie mäso, jablčný ocot, soľ, vlastná unikátna zmes korenia, chilli
  • UPOZORNENIE: Priložený absorbér kyslíka nie je určený na konzumáciu
  • Skladovanie: Po otvorení spotrebujte do 24 hodín. Skladujte pri teplote od 5 °C do 30 °C
  • Min. trvanlivosť: 6 mesiacov
  • Krajina pôvodu: Česká republika 

Doručenie:

Osobný odber Zásielkovňa (931 pobočiek)
4,00 € (4 prac. dni)

Doručenie na adresu
5,00 € (4 prac. dni)

Doručuje obchod:

www.masohere.sk
info@masohere.cz
+420 731 140 049
100% prírodné sušené mäso
Bez GMO, konzervantov, farbív, lepku a cukru
Vlastná unikátna zmes korenia

Každý kto má rád mäso tuší, že sušenie mu sluší.

Česká firma Maso Here, vám teraz ponúka ozajstnú lahôdku – 100% prírodné sušené mäso. Pri výrobe sa používa iba prvotriedne hovädzie, morčacie a jelenie mäso, štipka soli, unikátnu zmes korenín a kvapka octu. Na nejaké éčka, dochucovadlá alebo lepok v tomto balení nie je miesto. Skrátka len na mäso a trochu korenia.

Dobre vedieť: Jedno balenie sušeného mäsa s hmotnosťou 40 g je pripravené až zo 160 g prvotriedneho hovädzieho. Jedno balenie dokáže nahradiť dennú dávku potrebných bielkovín človeku so sedavým zamestnaním, telom vyžadované množstvo však závisí od telesnej hmotnosti a vydanej energie počas dňa.

Nie je jerky všetko, čo sa suší

V Mäso Here dávajú prednosť sušenému mäsu podľa afrického spôsobu, ktoré sa nazýva biltong. Obvykle sa pripravuje z plátkov surového mäsa nakrájaného pozdĺž alebo priečne cez svalovinu. Biltong nemá sladkú príchuť a vďaka pridanému octu, ktorý nie je mäse vôbec cítiť, má celkom inú štruktúru po vysušení, ako máva jerky. Je to aj preto, že kvôli úprave sušenia octom, stráca mäso viac vody, čo zároveň predlžuje jeho trvanlivosť. 

Nutričné hodnoty

  • Morčacie mäso

  • Jelenie mäso

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

Maso Here

U Fotochemy 1732/1a

500 02 Hradec Králové

Česká republika