Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť objednávku od 10:30 do 18:30 hod.na tel. č. +421 915 955 944. Pri objednávke je nutné vopred nahlásiť, že chcete uplatniť voucher.
Donáška v rámci celej Bratislavy ZADARMO.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť objednávku od 10:30 do 18:30 hod.na tel. č. +421 915 955 944. Pri objednávke je nutné vopred nahlásiť, že chcete uplatniť voucher.
Donáška v rámci celej Bratislavy ZADARMO.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť objednávku od 10:30 do 18:30 hod.na tel. č. +421 915 955 944. Pri objednávke je nutné vopred nahlásiť, že chcete uplatniť voucher.
Donáška v rámci celej Bratislavy ZADARMO.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Smejte sa. Milujte. Dodržujte pitný režim. Spite osem hodín. Snívajte. Ľúbte svoj život. Doprajte si skvelé jedlo. Jednoduché. Nie? Áno!
Vyskúšajte rafinované spojenie ingrediencií a chutí na jednom
tanieri. Doprajte si gurmánsky zážitok v podobe lahodnej tresky
v pivnom cestíčku na hráškovom pyré s mätou a s hranolčekmi,
zahryznite sa do viedenského teľacieho rezňa s vynikajúcim zemiakovým
šalátom a s brusnicovou omáčkou alebo zistite, ako chutia pečené
marinované bravčové rebrá s baby zemiačikmi pripravené medzinárodnou
kuchyňou CUBES.
A nevynechajte ani pitný režim – ku každému menu si môžete vybrať
buď alkoholický Zlatý Bažant '73, výnimočný ležiak
inšpirovaný najstarším zachovaným varným listom piva Zlatý Bažant, alebo nealkoholický Zlatý Bažant 0,0 %, prvé slovenské pivo
úplne bez alkoholu, ktoré si zachováva svoju plnú pivnú chuť.
CUBESRestaurant je moderná, zážitková
reštaurácia v bratislavskom Ružinove, v ktorej sa spája chuť,
kvalita a nevšednosť aj tam, kde by ste ju nečakali. Prináša na tanier pravú nefalšovanú chuť jedál z vysokokvalitných surovín
s využitím súčasných moderných technológií varenia.
Reštaurácia uzrela svetlo sveta v roku 2006. Od prvého dňa sa snaží
hosťom servírovať jedlo iba z tých najkvalitnejších surovín, jedlo
s vôňou domova, jedlo okorenené svetovou kuchyňou. Na všetko dohliada šéfkuchár Zoli Baláž, mladý,
kreatívny človek s obrovskou chuťou niečo nové vymýšľať a tvoriť.
Pracoval s rôznymi našimi slovenskými šéfkuchármi, ktorí sú dnes
mimoriadne úspešní. Za svoje najväčšie úspechy považuje nikdy
nekončiacu inšpiráciu a spôsob vedenia kuchyne. Je členom školy varenia
pregurmanov.sk vo Svätom Jure, kde vedie vlastné kurzy. Viackrát vystúpil aj v televízii a zúčastnil sa na rôznych významných gastro podujatiach.