Špeciality z CUBES Restaurant: osobný odber alebo donáška zdarma
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 17. 7. 2020.
V cene
- Fish and chips z tresky v pivnom cestíčku
- 160 g Treska v pivnom cestíčku*
- 240 g Hranolčeky a hráškové pyré s mätou
- Tatárska omáčka s kaparami
- Pivo Zlatý Bažant 0,33 l (nealkoholický Zlatý Bažant 0,0 % alebo alkoholický Zlatý Bažant '73)
*Hmotnosť ryby je uvedená v surovom stave
Obmedzenie
Voucher je možné využiť iba pri osobnom odbere alebo na donášku.
Objednávky sa prijímajú každý deň od 10:30 do 18:30 hod.
Balenie je v cene. Rozvoz v rámci celej Bratislavy zadarmo.
- Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť objednávku od 10:30 do 18:30 hod. na tel. č. +421 915 955 944. Pri objednávke je nutné vopred nahlásiť, že chcete uplatniť voucher.
- Donáška v rámci celej Bratislavy ZADARMO.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 17. 7. 2020.
V cene
- Viedenský teľací rezeň so zemiakový šalátom
- 180 g Viedenský teľací rezeň*
- 240 g Zemiakový šalát s cibuľou, brusnice
- Pivo Zlatý Bažant 0,33 l (nealkoholický Zlatý Bažant 0,0 % alebo alkoholický Zlatý Bažant '73)
*Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave
Obmedzenie
Voucher je možné využiť iba pri osobnom odbere alebo na donášku.
Objednávky sa prijímajú každý deň od 10:30 do 18:30 hod.
Balenie je v cene. Rozvoz v rámci celej Bratislavy zadarmo.
- Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť objednávku od 10:30 do 18:30 hod. na tel. č. +421 915 955 944. Pri objednávke je nutné vopred nahlásiť, že chcete uplatniť voucher.
- Donáška v rámci celej Bratislavy ZADARMO.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 17. 7. 2020.
V cene
- Pečené bravčové rebrá v lepkavej marináde
- 700 g Bravčové rebrá v lepkavej marináde*
- 240 g Baby zemiaky s rozmarínom, šalát coleslaw
- Pivo Zlatý Bažant 0,33 l (nealkoholický Zlatý Bažant 0,0 % alebo alkoholický Zlatý Bažant '73)
*Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave
Obmedzenie
Voucher je možné využiť iba pri osobnom odbere alebo na donášku.
Objednávky sa prijímajú každý deň od 10:30 do 18:30 hod.
Balenie je v cene. Rozvoz v rámci celej Bratislavy zadarmo.
- Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť objednávku od 10:30 do 18:30 hod. na tel. č. +421 915 955 944. Pri objednávke je nutné vopred nahlásiť, že chcete uplatniť voucher.
- Donáška v rámci celej Bratislavy ZADARMO.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Smejte sa. Milujte. Dodržujte pitný režim. Spite osem hodín. Snívajte. Ľúbte svoj život. Doprajte si skvelé jedlo. Jednoduché. Nie? Áno!
Vyskúšajte rafinované spojenie ingrediencií a chutí na jednom tanieri. Doprajte si gurmánsky zážitok v podobe lahodnej tresky v pivnom cestíčku na hráškovom pyré s mätou a s hranolčekmi, zahryznite sa do viedenského teľacieho rezňa s vynikajúcim zemiakovým šalátom a s brusnicovou omáčkou alebo zistite, ako chutia pečené marinované bravčové rebrá s baby zemiačikmi pripravené medzinárodnou kuchyňou CUBES.
A nevynechajte ani pitný režim – ku každému menu si môžete vybrať buď alkoholický Zlatý Bažant '73, výnimočný ležiak inšpirovaný najstarším zachovaným varným listom piva Zlatý Bažant, alebo nealkoholický Zlatý Bažant 0,0 %, prvé slovenské pivo úplne bez alkoholu, ktoré si zachováva svoju plnú pivnú chuť.
CUBES Restaurant je moderná, zážitková reštaurácia v bratislavskom Ružinove, v ktorej sa spája chuť, kvalita a nevšednosť aj tam, kde by ste ju nečakali. Prináša na tanier pravú nefalšovanú chuť jedál z vysokokvalitných surovín s využitím súčasných moderných technológií varenia.
Reštaurácia uzrela svetlo sveta v roku 2006. Od prvého dňa sa snaží hosťom servírovať jedlo iba z tých najkvalitnejších surovín, jedlo s vôňou domova, jedlo okorenené svetovou kuchyňou. Na všetko dohliada šéfkuchár Zoli Baláž, mladý, kreatívny človek s obrovskou chuťou niečo nové vymýšľať a tvoriť.
Pracoval s rôznymi našimi slovenskými šéfkuchármi, ktorí sú dnes mimoriadne úspešní. Za svoje najväčšie úspechy považuje nikdy nekončiacu inšpiráciu a spôsob vedenia kuchyne. Je členom školy varenia pregurmanov.sk vo Svätom Jure, kde vedie vlastné kurzy. Viackrát vystúpil aj v televízii a zúčastnil sa na rôznych významných gastro podujatiach. |