Pôvodná už ukončená ponuka

Revolučné chudnutie s Lipolaserom – ošetrí naraz až 10 oblastí!

4,8 / 5 Salón Garra Rufa Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Salón Garra Rufa

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (4)
Špecializovaný salón v Košiciach
Odborne vyškolený personál

Načo sa zbytočne trápiť v posilňovni alebo pod chirurgickým skalpelom, keď schudnúť sa dá aj inak? Účinný Lipolaser efektívne a viditeľne odbúra tuk a tým krásne vytvaruje vašu postavu snov!

LipoLaser je jedinečná procedúra, ktorej unikátnosť spočíva v prístupe k ošetrovanej oblasti. Svetlo červeného laseru prechádza pokožkou k tukovým bunkám, štiepi ich a uvoľnený tuk sa následne uvoľňuje z buniek do lymfatického systému tela.

Dôležitým faktom je, že prístroj LipoLaser vyvoláva v tele proces spaľovania tukov, ktorý je rovnaký ako pri športových aktivitách, ako je beh alebo posilňovanie. Z tohto dôvodu nie je nutné po ošetrení LipoLaserom absolvovať lymfodrenážnu masáž, ktorá síce môže byť vykonaná, ale na celkový účinok chudnutia nemá priamy vplyv.

Tip: Vyberte si výhodný balíček, ktorý obsahuje dve ošetrenia a tretie máte úplne zadarmo.

Novinkou pri procedúre je používanie laserových diód, ktoré umožňujú ošetrenie väčších oblastí naraz. Výsledky sú viditeľné už po jedinom ošetrení – priemerný úbytok je 2 – 6 cm v obvode! Pre ešte viditeľnejšie chudnutie je ideálne absolvovať 2 – 3 ošetrenia.

Hore